Timuroğlu bu kez 4. Hakem

Başarılı klasman hakemimiz Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup'un 6. Hafta maçında görevlendirildi

Timuroğlu bu kez 4. Hakem
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’un 6. Haftası’nda 21 Eylül Çarşamba günü saat 14.00’te Sivas Muhsin Yazıcıoğlu Stadı’nda oynanacak olan Sivas Belediyespor – Karabükspor maçını Ordu Bölgesi Klasman Hakemi Volkan Şeker yönetecek. Şeker’in yardımcılıklarını Giresun Bölgesi’nden Mustafa Zıvalı ile Giray Kara yapacak. Karşılaşmada 4. Hakemlik görevi ise Elazığ Bölgesi’nin başarılı klasman hakemi Ahmet Turan Timuroğlu’na tevdi edildi.

Öte yandan ilimiz klasman temsilcisi Atakan Aksu, Ziraat Türkiye Kupası 2. Turu’nda oynanacak olan Cizrespor-Siirt İl Özel İdarespor maçında görevlendirildi.

Elazığ Karakoçan’a Malatya hakemi

Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur maçlarının hakemleri de açıklandı. TFF Resmi Web Sitesi’nden yapılan açıklamaya göre temsilcimiz Elazığ Karakoçan FK’nın 21 Ekim Çarşamba günü saat 13.00’te Doğukent Stadı’nda Diyarbekirspor’la oynayacağı 2. Tur maçını Malatya Bölgesi Klasman Hakemi Deniz Sercan Akgül yönetecek. Akgül’ün yardımcılıklarını Adıyaman Bölgesi’nden Eren Özçelik ile Ağrı Bölgesi’nden Recep Gündüz yapacak. Müsabakada 4. hakem olarak yine Malatya Bölgesi’nden Kemal Dizdar görevlendirildi.