Tek Amaçları , 99 Yıllık Yeni Bir Antlaşma Yapmak !

Kültür Park- Mamüratül Aziz salonunda  düzenlenen  konferansa, AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan GÜRGÖZE, Araştırmacı-Yazar Abdurrahman DİLİPAK, Sağlık

Tek  Amaçları  , 99 Yıllık Yeni Bir Antlaşma Yapmak !
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kültür Park- Mamüratül Aziz salonunda  düzenlenen  konferansa, AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan GÜRGÖZE, Araştırmacı-Yazar Abdurrahman DİLİPAK, Sağlık-Sen Elazığ Üniversite Şube Başkanı Mustafa YILDIZ,  STK başkanları ve Sağlık-Sen  üyeleri katıldı.

2023 yılıda,  24 Temmuz 1923 yılında imzalanan  Lozan Antlaşmasının şartlarının sona ereceğini belirten Araştırmacı-yazar  Abdurrahman Dilipak “2023 yılı ile birlikte artık İncirlik üssünü konuşabiliriz, Türkiye’de petrol arama yetkisi olan İngiliz şirketleriyle de konuşabiliriz. Devletler 99 yıldan fazla süreli antlaşma yapamıyor. Batıların tek amaçları, kavgaları  99 yıllık süre sona erince o süreyi yeniden uzatacak bir iktidarı iş başına getirmek istiyorlar” dedi.

Sendikacılığı ücret boyutuna hapsetmeden, kendi değerleriyle kuşatarak değerler sendikacılığı yaptıklarını ifade eden  Sağlık-Sen üniversite şube başkanı Mustafa YILDIZ “ Bu değerlerimizin temeli ilk insan Hz. Adem ile, Firavun tarafından ateşe atılan Hz. İbrahim ile hem yetim, hem öksüz son peygamber Hz. Muhammed (SAV)’in getirdiği mesajlarla atılmıştır. İnanç dünyamızla şekillendirdiğimiz  sendikal davamızın temeli ise merhum Mehmet Akif İNAN ve bu davaya inanmış bir avuç güzel adam tarafından atıldı” diye ifade etti.

O günlerde ekilen tohumların filiz, dikilen ağaçların meyve verdiğini kaydeden YILDIZ “Ancak; önümüzde daha çok uzun bir yol olduğuna göre sırada geleceğimizi aydınlatacak, değerlerimizi daha ileri taşıyacak bire nesil yetiştirmek bulunuyor” dedi.