Tehlike çanları çalıyor!

Sezona kötü başlayan Mavi-Beyazlı ekibimiz, Iğdır FK deplasmanında 5 golle dağıldı. Karakoçlar'ın önümüzdeki hafta Orduspor 1967 ile oynayacağı maçın sonucuna göre yeniden yapılanmaya gitmesi bekleniyor

Tehlike çanları çalıyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
TFF 3. Lig 2. Grup’un 5. Haftası’nda Elazığ Karakoçan FK, deplasmanda Iğdır FK ile karşılaştı. Iğdır Şehir Stadı’nda oynanan ve Sinop Bölgesi C Klasman Hakemi Erdal Yılmaz’ın düdük çaldığı maçta Iğdır ekibi sahadan 5-0’lık galibiyetle ayrıldı. Iğdır FK’ya galibiyeti getiren goller; 44’te Mustafa Yılmaz, 48’de Ahmet Kesim, 52’de Hakan Demir, 59’da Tahir Babaoğlu ve 67’de Muhammet Reis’ten geldi. Sahadan 5-0’lık yenilgiyle ayrılan Elazığ Karakoçan FK bu sonuçla 1 puanda kaldı ve grubunda son sıraya geriledi. Mavi-Beyazlı ekibimiz gelecek hafta evinde Orduspor 1967’le karşılaşacak.

SON ŞANS!
Hakimiyet Gazetesi Spor Servisi’nin edindiği bilgilere Mavi-Beyazlılar, Orduspor 1967 karşısında olası bir puan kaybı yaşaması halinde Teknik Sorumlu Ender Çınar ile yardımcıları ile yola devam etmeyecek. Bazı futbolcuların da kadro dışı bırakılabileceği bilgisine ulaşıldı.