Tarım Kredi marketlerinde indirimli satışların başlayacağı tarih açıklandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatının ardından Tarım Kredi marketlerinde indirimli ürün satışı başlıyor. 15 Ağustos'tan itibaren makarna, yumurta, un, süt, salça ve pirinç başta olmak üzere 30'un üzerinde üründe indirimli satış uygulanacak. İşte kalem kalem o ürünler...

Tarım Kredi marketlerinde indirimli satışların başlayacağı tarih açıklandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısında, Tarım Kredi Kooperatifleri'ne ait marketlerin kâr amaçlı kurulmadığını belirterek, fiyatların düşürülmesi talimatı vermişti. Erdoğan, dün de Ankara'da DSİ'nin açılışında konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

"BÜYÜKBAŞ ETİNDE YÜZDE 30 İLA 35 ARASI İNDİRİM OLACAK"
Erdoğan, temel gıda ve temizlik ürünlerinin fiyatta başa baş satılacağını belirttikten sonra kırmızı et fiyatlarıyla ilgili de güzel bir haber verdi. Cumhurbaşkanı, "Bu sabah Tarım Kredi Kooperatifi Başkanıyla konuştum, Bakanım da konuştu, Büyükbaş hayvanlarda da yüzde 30, 35 indirimle onların da satışına başlayacağız" dedi.

İNDİRİME GİRECEK ÜRÜNLER BELLİ OLDU
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarının ardından indirime girecek ürünlerin listesi de belli oldu. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, "Tarım Kredi Kooperatifi zincir marketlerinde yapacağımız indirim, çok yakında gerçekleşecek. 3 ya da 5 gün içinde fiyat indirimlerini uygulamaya başlayacağız. Tüm ürünlerde neredeyse başa baş yani kar marjı çok düşük tutacak şekilde fiyat belirleniyor. Çünkü bu zincir marketlerde kâr marjı düşük biliyorsunuz ki. Ama belli ürünler var ki bunlar zaruri olan ürünler; un, yağ, şeker, et gibi... Onlarda hatırı sayılır bir indirime gidiyoruz." dedi.

Tarım Kredi marketlerinde indirimli satışlar başlıyor! İşte kalem kalem o ürünler

İŞTE KALEM KALEM O ÜRÜNLER:
MAKARNA
UN
SALÇA
PİRİNÇ
BULGUR
MERCİMEK
NOHUT
FASULYE
ŞEKER
AYÇİÇEK YAGI
ZEYTİNYAĞI
TAVUK ÜRÜNLERİ
TAM YAĞLI SÜT
YARIM YAĞLI SÜT
YUMURTA
PEYNİR
TEREYAGI
BAL
ZEYTİN
ÇAY
TÜRK KAHVESI
PATATES
KURU SOĞAN
KARPUZ
KAVUN
ÇAMAŞIR DETERJANI
BULAŞIK DETERJANI
ÇAMAŞIR SUYU
SIVI SABUN
PEÇETE
RULO HAVLU
KOLONYA
BEBEK BEZİ