Taraftarlardan ortak açıklama

Elazığspor taraftar grupları, Selçuk Öztürk'ün Pazar günü gerçekleştirdiği basın toplantısının ardından ortak açıklama yayımladı.

Taraftarlardan ortak açıklama
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk’ün elinden geleni yaptığını, şehrin yöneticilerinin de Elazığspor için elini taşın altına koyması gerektiğini ifade eden Taraftarlar, “Herkesi taşın altına elini koymasını istiyoruz. Eğer gereken yapılmaz, tahta açılamaz ise biz bunun altında art niyet ararız taraftar grupları olarak da gerekeni yaparız” ifadelerini kullandı.
Elazığspor taraftar gruplarından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Elazığspor tesislerinde kulüp Başkanımız Selçuk Öztürk’ün basın açıklamasında bizlerde oradaydık. Özellikle son aylarda Selçuk Öztürk hiç para vermemiş, sürekli sağdan soldan para istiyormuş gibi bir algı yapılıyordu. Bugün Elazığspor taraftarı birçok konuyu öğrenmiş oldu. Selçuk Öztürk kulübü aldığında 53 milyon olan Elazığspor’un borcu bugün itibari ile 26 milyona düşmüştür. Bu borç normalde 21 milyon olup döviz kuru sebebi ile 26 milyondur. Bu borç bir şehir takımı için para değildir. 80 90 milyon borcu olan takımların borçlarının kapandığını hepimiz biliyoruz. Elazığspor’un 26 milyon olan borcu peşin ödemelerle 15 milyona kapanıyor. Sadece bu transfer tahtasını açtırmak için ise 5 milyon paraya ihtiyaç duyuluyor. 1.5 milyona 24 dosyayı Selçuk Öztürk kapatmıştır. Kalan 28 dosya için 3,5 milyona ihtiyaç var eğer bugün Elazığ’da 5 milyon gibi bir para bulunamıyorsa hepimiz bu memleketi terk edelim. Transfer dönemi başlıyor transfer tahtasını son güne bırakmamak, geç kalmamak için şehrin ileri gelenlerini göreve davet ediyoruz. Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’nın bugüne kadar yaptıklarını hepimiz biliyoruz, şahidiz. Tesislerin elektrik gıda giderleri, futbolcuların primleri, deplasman giderlerini karşılıyor buradan Valimiz ve milletvekillerine çağrıda bulunuyoruz. Deprem dolayısıyla Türkiye’nin en büyük inşaat firmaları Elazığ’da iş yapıyor. Yaklaşık 20-30 firma Elazığ’da bu firma sahipleri Valimiz ve milletvekillerimizin girişimi ile bir toplantı gerçekleştirilirse bu toplantıdan Elazığspor adına olumlu sonuçlar çıkacağı kanaatindeyiz. Herkesi taşın altına elini koymasını istiyoruz. Eğer gereken yapılmaz tahta açılamaz ise biz bunun altında art niyet ararız taraftar grupları olarak da gerekeni yaparız.”