Taraftarlardan 'istifa' çağrısı!

Kulüp Lisansı'nı alabilmek için sayılı günleri kalan ve hala bir çok soru işaretinin hakim olduğu Elazuğspor'da, taraftarlardan istifa sesleri yükselmeye başladı

Taraftarlardan 'istifa' çağrısı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Spor Toto 1. Lig’de sıkıntılı günler geçiren ve maddi anlamda bir çok soru işaretine cevap arayan Elazığspor’da, yaşanan belirsizlik ortamı taraftarın sabrını taşırdı. Gençlik 23 Taraftarlar Grubu Başkanı Serkan Çayır ile Narkoz Taraftarlar Grubu Başkanı Mücahit Biçer yaptıkları yazılı açıklamayla yönetimi istifaya davet ettiler.

 

ÇAYIR: “AMACINIZ ELAZIĞSPOR’U DÜŞÜRMEK Mİ?”

Gençlik 23 Taraftarlar Grubu Başkanı Serkan Çayır’ın yazılı açıklaması şöyle;

“Elazığspor’da sıkıntıların ardı arkası kesilmiyor. Verilen sözler yerine getirilmiyor. Defalarca ödendi denilip de bir türlü ödenmeyen, her ay kesilen elektrik borcu. Bu yetmezmiş gibi en son geçen sezondan alacağına karşılık anlaşılan ama parası ödenmediği için tekrar Elazığ’a dönmeyen Diarra. Buradan yöneticilere soruyoruz kulübe gelen paralar nereye gitti kime ödendi?

Hiçbir futbolcuya ödeme yapılmamış, tesis çalışanları aylarca maaş alamamış, elektrik parası ödenmemiş, transfer tahtasını açamadınız. Elektrik borcunu ödeyemediniz. Diarra’nın parasını verip getiremediniz. Kolin’den gelen forma reklam parasından bunları karşılayamadınız. Ne yapmaya çalışıyorsunuz? Kimlerden talimat alıyorsunuz? Amacınız Elazığspor’u küme düşürmek kapatmaksa bunu başaramayacaksınız. Elazığspor taraftarı buna izin vermez, müsaade etmez. Aklınızı başınıza alın artık siyasilere bu takıma sahip çıkın el uzatın demekten bıktık usandık. STK çatısı altında isimleri olan ama hiç bir faaliyeti olmayan, birilerine yalakalık peşinde koşan STK'lardan bıktık usandık. Artık bu işi yapamıyorsanız bırakın gidin. Bu kulüp sahipsiz kalmaz. İstifa etmekte erdemdir.”

BİÇER: “NE YAPTI SİZLERE GARİBİM ELAZIĞSPOR?”

“Narkoz Taraftarlar Grubu Başkanı Mücahit Biçer ise, “51 yıllık sevdamız Elazığsporumuz’un içinde bulunduğu durum herkesin malumudur. Tarihinde binbir türlü sıkıntılar çekerek bugünlere kadar şanıyla, şerefiyle gelen koca çınarımız malesef 51 yıllık tarihi boyunca hiç bu kadar dert ve sıkıntıyla boğuşmamıştı. Şanlı ve şerefli koca çınarımız son yıllarda transfer yasakları, FİFA’dan gelen puan silme cezaları ile sarsılmış hatta ve hatta küme düşme cezalarıyla bile karşı karşıya kalmıştı. Yılmadık, bıkmadık ve takımımıza hep sahip çıktık. Bugün geldiğimiz noktada ise herkesin kabuğuna çekilip sus pus olmasına ise bir anlam veremiyoruz. Bir takım siyasi çekişmelerin kurbanı olan Elazığsporumuz, malesef iç çekişmelerin içine sürüklenmiş adeta kapanma noktasına gelmiştir. Şimdi soruyoruz buradan; Ne yaptı sizlere garibim Elazığspor? Ne uğruna harcamak istiyorsunuz şehrin tek gerçeği, tek gururu Elazığspor’u? Ne istiyorsunuz cebinde 3 kuruşla deplasmana giden gariban taraftardan ? Ne istediniz şehrin tek reklam yüzü olan çayda çıra armadan? Bu dünyanın adaleti yoksa, o bir dünyanın adaleti var. Elbet o bir dünyada bu yapılanlar sorulacak. Son olarak “Sanma bu tekerlek kalır tümsekte! Yarın, elbet bizim, elbet bizimdir! Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir!” diyor, kaderine terk edilen Elazığspor için içi yanan cefakar taraftarlarımıza sonsuz saygılarımızı sunuyoruz” ifadelerini kullandı.