'Tam Bir Kolej Takımı Olduk'

Elazığspor Teknik Direktörü Ramazan Çelik, bugün yapacakları idmanın ardından takıma 4 gün izin verdiklerini ve 25 Ağustos'ta yeniden çalışmalara başlayacaklarını belirtti. Çelik takımın son durumunu değerlendirdi.

'Tam Bir Kolej Takımı Olduk'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Temsilcimiz Elazığspor’da lig öncesi futbolculara 4 gün izin verilecek. Yoğun bir çalışma dönemi geçirdiklerini belirten Elazığspor Teknik Direktörü Ramazan Çelik; ” Bugüne kadar ilki ilimizde ikincisi Erzurum da olmak üzere iki hazırlık kampı geçirdik. Erzurum dönüşü çalışmalarımızı kendi tesislerimizde devam ettiriyoruz. Yarın sabah idmanının ardından futbolcularımıza 4 gün izin vereceğiz. 25 Ağustos’ta tekrar çalışmalarımıza başlayacağız.” dedi

Yeni sezonda ilk yarı için hedeflerinin ilk yedi takım arasında yer almak olduğunu belirten Elazığspor Teknik Direktörü Ramazan Çelik” Çalışmalarımızda fizik kalitemizi yukarı çektik. Bu takım geçen yıl büyük bir mücadele vererek ligde kalmayı başarmış. Bu yıl mantalite olarak farklı bir hedef belirledik ve bunu başarmak adına mücadele vereceğiz. Bu hedefimiz ligin ilk yarısını ilk yedi takım arasında tamamlamak olacak. Takımımızda özellikle genç oyuncularımız büyük bir yükseliş içindeler. Hepside çok çalışıyor. Bu bizleri mutlu ediyor. Takımımızın yeni sezon hazırlıkları kapsamında tam bir kolej takımı oldu. Tüm oyuncularımız bu takımın başarılı olması adına büyük bir çaba içindeler. Hedefimiz belli ve bu hedefe ulaşmak adına gayret göstereceğiz. Tatil dönüşü artık lige adapte olacağız ve ligdeki ilk maçımızın hazırlıklarını yapacağız.” dedi.