Takımlar birer birer ligden çekiliyor! Elazığ takımlarının grubunda kriz…

Temsilcilerimiz Rüstempaşaspor ve Aksaray Gençlikspor'un mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig 11. Grup'ta takımlar maddi imkansızlık ve ligde kalma ümidi kesilince birer birer ligden çekiliyor

Takımlar birer birer ligden çekiliyor! Elazığ takımlarının grubunda kriz…

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’ta haftalar ilerledikçe takım sayıları 1’er 1’er azalıyor. Temsilcilerimiz Başarı Otomotiv Rüstempaşaspor ve Central Hospital Aksaray Gençlikspor’un yer aldığı 11. Grup’ta maddi imkansızlıklar ve ligde kalma ümidinin azalmasıyla takımlar birer birer mücadelelerini sonlandırıyor. 


NELER OLDU?
13 takımla başlayan grupta 2 takım küme düşecek, 1 takım da şampiyon olup 3. lige yükselecekti. 17. Haftası geride kalan grupta Ovacık Belediye Munzurspor ile Hekimhan Belediyespor haftalar öncesinden ligden çekildi. Bingöl ekiplerinden Murat 2020 Gençspor’un ise maddi imkansızlıklardan dolayı mücadelesine devam etmeyeceği kulislerde konuşuluyor. Bingöl ekibinin de ligden çekilme ihtimali karşısında grup tamamen karmaşık bir hal alacak. 10 takımın kalacağı grupta hemen hemen haftalar 3’er maçla geçilecek ve futbolun mücadele ruhuna yakışmayan bir tablo oluşacak.
BAL 11. Grup’ta sezonun tamamlanmasına 9 hafta kaldı.