Tadım Tuzum Yok..

Koray Avcı'nın şarkısının içine girmiş gibi hissediyorum kendimi. 

Tadım Tuzum Yok..
TAKİP ET Google News ile Takip Et

“Bugün hiç tadım tuzum yok

Üstelik çok huysuzum

Tedirginim huzursuzum” 

Modundayım anlayacağınız.

Daha da ötesi ismi kulislere sızan ancak bir türlü resmen açıklanmayan Ak Parti ilçe ve belde Belediye başkan adaylarının arafı, tedirginliği ve her an her şeyin değişeceği ve altında kalacağım gibi med-cezirlerin saç-baş yolmaların savruğundayım.

Ocak geçti ve bir sabah beklediğimiz kardan aydınlıklar da gelmedi gönül dünyamıza. 

Şubat’ın soğuğunun ardından Mart’ın cemreleri düşer mi yüreğimize ve ısıtır mı gönül dünyamızı ondan da çok emin değilim. 

Nisan’ın yağmurları rahmet olur mu gönlümüze ya da Mayıs’ın papatyaları teskin eder mi ruhumuzu ondan da çok ümitli değilim.

Kısaca dostlar çok iyi değil ruh halimiz. Uzmanları dinlemek en iyisi o zaman. Olduramadıklarını olmayacak gibi kabullenip acısını içinizde yaşayarak kabullenin diyor uzmanlarımız.

Uğraşmışsanız, çabalamış ve hatta biraz çapalamış olmanız da çözüm olamamış ve olduramamışsa,  mevcut halinizi ve konumunuzu kabullenip hayatınıza devam etmeniz gerek diyor uzmanlarımız.

Dinleyelim dinlemesine uzmanlarımızı da kanatan acılar, bir yol, bir mekân ve bir şarkıyla depreşen, külleri üflenince yeniden alevlenen ve kalbimizi kanatan mazi olmasa belki daha kolaylıkla çıkacağız bu girdaptan.  

Zamanının her şeyin ilacı olduğuna dair görüşlere teslim olmak ve gerçekleri zor da olsa kabul etmekten başla sığınılacak bir liman yok sanırım. 

Zira “acıdan geçmeyen hayat biraz eksiktir” diyen de uzmanlar…