Sürücü Adayları İçin Yol Güzergâhları Yeniden Güncellenmeli

Başak MERAL GÜNDÜZ/Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nin arka tarafındaki yol sürücü kursları tarafından tehlikeli bir şekilde kullanılıyor.

Sürücü Adayları İçin Yol Güzergâhları Yeniden Güncellenmeli
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Güzergahı kullanan vatandaşlar sürücü belgesi almak isteyenlerin burada eğitim aldığını söyleyerek,”Elazığ’da bulunan sürücü kursları ,sürücü adaylarının eğitimlerini bu yolda veriyor.Burada eğitim gören acemi sürücüler gün boyu ve özellikle mesai saatleri içerisinde bu yolda normal trafiği tehlikeye düşürecek olaylara sebebiyet vermektedirler”ifadelerini kullandılar.

Tehlikenin farkına varılmasını isteyen vatandaşlar,”Sürücü adayları için bu güzergahlar yeniden güncellenmeli ve trafiğin yoğun olmayan noktalarında parkurları belirlenmelidir.Sürücü adayları manevra yapmaya çalışıyor ulukent taraflarında test sürüşü yapıyorlar,Doğukent kavşağını dönüyorlar bu yollar en işlek olan yollar.Devamlı ambulanslar gidip geliyor, ışıklarda durduklarında kalkmaları dakikaları alıyor. Yoğun trafik nedeniyle sürücü adayları hem diğer araçları hem de tüm trafikte bulunan kişilerin can ve mal güvenliğini tehlikeye düşürmektedir”ifadelerini kullandılar.