Sürprizlere Hazır Olun

14 Mayıs seçimlerinde iki gerçek ortaya çıktı. Birileri pembe tablolar ve sahte cennetler vaat etse de halkımız bayrağından ve vatanından yana oy kullandı.

Sürprizlere Hazır Olun
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İkinci gerçek ise kendi öz değer ve ilkeleriyle seçimlere girme yürekliliğini gösteren partileri halkımız ödüllendirdi. Bunun sonucu olarak başta İyi Parti olmak üzere millet ittifakına mensup partiler, halkın gönlünden de gözünden de düştü.

Seçimlerin en dik duran ve kazanan partisi ise Yeniden Refah Partisi oldu.  YRP, kimsenin koltuk değneğine muhtaç olmak istemedi ve Cumhur İttifakı üyesi olmasına ve belki daha çok milletvekili verilme seçeneğini elinin tersiyle itti ve beş milletvekili ile meclise girmeyi başardı.

Millet ittifakının diğer küsurat partilerinden belki daha az milletvekili çıkardı ama YRP’nin özgül ağırlığı o cenahtaki dört partinin toplamından daha üst seviyelerde. Genel seçimlerdeki başarısının ardından yerel seçimlerinde de yoğun ilgi gören partilerden biri de yine YRP oldu.

Yeniden Refah Partisi’ne Elazığ’ın tüm ilçe ve beldelerinden yoğun müracaatların olduğunu görüyoruz. Belediye Başkanlığı, il ve Belediye meclis üyeliği için yoğun müracaata sahne ve muhatap olması da gösteriyor ki YRP, milli görüş belediyeciliğini özleyen halkın bu özlemini gidermek için gayret ediyor.

Ak Parti’den aday gösterilmeyen güçlü ve halk tarafından sevilen isimlerin bu partiden aday olmalarıyla tüm siyasi dengeler değişebilir ve sürpriz sonuçlar çıkabilir. Önümüzdeki günlerde ilçe ve beldelerde yaşanacak sürprizlere şimdiden hazır olun.