Sunguroğlu 'Elysium Dairelerini Şuan Satarsak Zarar Ederiz'

MHP İl Genel Meclisi üyesi Aytunç Sunguroğlu  Elazığ İl Özel İdaresi'ne ait Elysium'da buluan daireler için açıklamalarda bulundu.

Sunguroğlu 'Elysium Dairelerini Şuan Satarsak Zarar Ederiz'

MHP İl Genel Meclisi üyesi Aytunç Sunguroğlu, şuan ki piyasa koşullarında Elysium  konutları içerisinde bulunan Elazığ İl Özel İdaresi’ne ait konutların satılması halinde kurumun zarar edeceğini belirterek satış için ekonomik koşulların düzelmesini beklemek  en doğru karar olacağını ifade etti. Ocak ayı oturumlarının ilk birleşiminde söz alan Sunguroğlu yaptığı açıklamada “ Elysium konutları için bir araştırma yaptık ve onunla ilgili raporumuzu yazacağız. Şuan o konutlarımızın toplu halde satılması makul görünmüyor.

Sunguroğlu 'Elysium Dairelerini Şuan Satarsak Zarar Ederiz'

Toplu almak isteyenlerin istedikleri iskonto oranı çok yüksek. Bizim oradaki konutlar için yıllık yakıt, güvenlik ve temizlik hizmetleri için ödeyeceğimiz aidat yaklaşık 1 buçuk milyon tutuyor. O da çok büyük bir para değil. O nedenle oranın satışlarını durdurup piyasaların oturmasını beklemek gerekiyor. Ar-Ge komisyonumuzda hazırladığımız raporun sunumunu yapıp meclisimize sunacağız” diye konuştu.