Spor Turu

Elazığ takımları haftasonu kritik maçlara çıktı...

Spor Turu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bordospor, lidere direnemedi!

Temsilcimiz Tiffany & Tomato Bordospor’un mücadele ettiği KFC Kadınlar Voleybol 1. Lig B Grubu’nda 10. hafta maçlarının heyecanı yaşandı. Temsilcimiz Bordospor, Bankkart Spor Salonu’nda oynadığı maçı 25-18, 25-10 ve 27-25 kaybederek parkeden 3-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Öte yandan Türkiye Voleybol Federasyon Başkanı Mehmet Akif Üstündağ'ı makamında ziyaret eden Bordospor Yönetim Kurulu Üyesi Filiz Kaya ile Başantrenör Ercan Sönmez, Üstündağ’a isminin yazılı olduğu kulüp forması hediye etti.

*******************************************************************************************

Rüstempaşa coştu bir kere!


Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’ta 8. Hafta maçları oynandı. Son iki maçından 4 puan çıkaran temsilcimiz Başarı Otomotiv Rüstempaşaspor haftasonu evinde Bingöl ekibi Murat 2020 Gençspor’la karşılaştı. 6 puan değerindeki maçı Volkan Ayyıldız ve Emre Tunç’un golleriyle 2-0 kazanan temsilcimiz puanını 7’ye yükselterek yükselişini sürdürdü. Aksaray Gençlikspor ise haftasonu grubun şampiyonluk favorilerinden Yozgat Bld. Bozokspor’la deplasmanda karşılaştı. 90 dakika sonunda iyi mücadelesine rağmen rakibine 1-0 yenilen temsilcimiz 7 puanda kaldı. BAL 11. Grup’un 9. Haftasında Aksaray Gençlikspor evinde Dersimspor’la karşılaşacak. BO Rüstempaşa ise haftayı rakibi Ovacık Bld. Munzurspor’un ligden çekilmesinden dolayı maç yapmadan +3 puanla geçecek.

BAL: BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN
Maç sonrası bir açıklama yapan Aksaray Gençlikspor Başkanı ve Aksaray Mahalle Muhtarı Özcan Bal, Elazığ’ı en güzel şekilde temsil ettiklerini belirterek, “AKSARAY SPOR (YIĞINKİ SPOR) olarak 2 yıldır bal liginde ELAZIĞIMIZI en güzel şekilde temsil etmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Grupların açıklanmasıyla bir çok şehir ve belediye takımları ile aynı grupta yer aldık. Rakiplerimiz içerisinde profesyonel oynayan bir çok takım bulunmakta. Bu takımlar onlarca milyonluk bütçe ile birçok profesyonel sporcu transferi gerçekleştirmiş durumda. Bizlerde yönetim kurulumuz ile almış olduğumuz karar ile bu sezon genç dinamik ve bu köklü kulüplerden puanlar alabilecek bir kadro kurarak gelecek sezonun hazırlığını yapma kararı aldık. Ne kadar doğru işler yapmış olduğumuzu geldiğimiz noktada anlamış durumdayız. Son 4 haftada ligin üst sıralarında bulunan puan kaybını sadece birbirlerine karşı veren bu 4 takımın 3ünden puan aldık. Kayseri Erciyesden deplasmanda 1 puan, onlarca milyon harcayan şehir takımları olan Malatya spor ve Bingöl spordan kendi evimizde birer puan almayı başardık. Bugün Yozgatda oynamış olduğumuz Bozok Bld.Spor'a iyi oynamamıza rağmen 1.0 mağlup olduk. Öncelikle AKSARAY 'ımızın adını ülke genelinde en güzel şekilde duyurmamızı sağlayan aslan yürekli sporcularıma, teknik ekibimize, yöneticilerimize, sponsorlarımıza, malzemecimize ve özellikle cefakar taraftarımıza canı gönülden teşekkür ederim. Onurlu mücadelemize devam edeceğiz, bizler bu işi gençlere örnek olabilme adına, mahallemizin adını en güzel şekilde duyurabilme adına ve şehrimizin gençliğine imkan sunabilmek adına yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

****************************************************************************************

7. haftada gol yağmuru!


Elazığ 1.Amatör Küme Futbol Ligi’nde 7. Hafta maçları geride kaldı. Tamamı 3 Aralık Pazar günü ilimiz spor tesislerinde oynanan maçlarda futbolseverler gole doydu. 1 maçın hükmen sonuçlandığı haftada toplam 57 gol atıldı. Alınan sonuçlar şöyle;
Beyhan Bld. 0–7 Elazığ Yolspor
Sanayi Sitespor 7–1 Arıcakspor
Tayfunspor 0-3 Kovancılarspor (Hükmen)
Hicret Gençlik 3–1 Balakgazi 1516 Spor
İl Özel İdare 3–4 Alacakaya Kromspor
Maliyespor 1–2 Doğukent Gençlik
Sürsürü BE 12–0 Sivricespor
Harputspor 3–3 Paluspor
Harput Fıratspor 1–8 Karakoçan 1985