Spor Turu...

Spor Turu...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ İl Özel İdare, Ormanspor karşısında
Bu sezon istediği sonuçları bir türlü alamayan ve son sıraya demir atan Elazığ İl Özel İdare, Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 17. Haftası’nda OGM Ormanspor’u konuk edecek. 5 Şubat Cumartesi günü saat 14.00’te başlayacak olan maça İl Özel İdare Spor Kompleksi ev sahipliği yapacak. Elazığ İl Özel İdare bu maç öncesi 17 puanla Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde son sırada bulunurken, başkent ekibi 28 puanla 3. durumda.

* * *

BAL’da 2. yarı başlıyor
Bölgesel Amatör Lig 1. Bölge 3. Grup’un ikinci yarısı haftasonu oynanacak olan maçlarla başlayacak. Grupta 19 puanla lider olan D. Fırat Üniversitesi, 10. Haftada 15 puanla en yakın takipçisi Elazığ Yolspor’a konuk olacak. Elazığ derbisi 6 Şubat Pazar günü saat 13.00’te Gençlik Merkezi Sentetik Saha’da oynanacak ve müsabakada Muhammed Sevim orta hakem olarak görev yapacak. Grubun bir diğer Elazığ takımı Kovancılarspor ise ikinci yarı ilk hafta maçında Bismil 21 Sportif Faaliyetler’le deplasmanda karşılaşacak. 6 Şubat Pazar günü saat 13.00’te Bismil İlçe Stadı’nda oynanacak olan maçta Mehmet İhsan Derme düdük çalacak.

* * *

Elazığ SYSK, BT Adasokağı deplasmanında
Türkiye Kadınlar Hentbol 1. Lig A Grubu 11. Hafta maçında Elazığ Sosyal Yardımlaşma SK, deplasmanda BT Adasokağı ile karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta evinde karşılaştığı Sivas Belediye’ye 1 sayı farkla 34-33 yenilen ve sıralamada 4. Sıraya gerileyen Elazığ SYSK, Adana deplasmanından mutlak galibiyetle dönmek istiyor. 6 Şubat Pazar günü saat 11.00’de başlayacak olan maça Adana Yüreğir Spor Salonu ev sahipliği yapacak.

* * *

Voleybolda bu hafta
Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Lig 15. Grup’un 12. Haftası’nda Elazığ Belediyesi Voleybol, Mardin Gençlikspor’u ağırlayacak. Geçtiğimiz hafta zirve mücadelesi yakından ilgilendiren maçta deplasmanda karşılaştığı 1955 Batman Belediye’ye 3-0 yenilen mavi-beyazlı ekip, Mardin ekibi karşısında galibiyet hedefliyor. 6 Şubat Pazar günü saat 13.00’te başlayacak olan Elazığ Belediyesi Voleybol – Mardin Gençlikspor maçına Yakup Kılıç Spor Salonu ev sahipliği yapacak. Elazığ Belediyesi Voleybol bu maç öncesi 23 puanla 2. basamakta yer alırken, Mardin Gençlikspor 12 puanla 4. durumda.