Spor Turu

26 Şubat Cuma Elazığ'daki spor gelişmeleri...

Spor Turu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

FÜ’de transferler devam ediyor
Bölgesel Amatör Lig’de ilimizi temsil edecek olan takımlardan Fırat Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Başkan Eyyüp Yıldırım, takım olarak yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüklerini, transfer çalışmalarının da devam ettiğini belirtti. Yıldırım; “Yeni sezon için takımımız Erhan Gündüz yönetiminde çalışmalarını sürdürüyor. Kadromuzun ihtiyacı olan bölgelere de transferlerimiz sürüyor. Kaleci olarak Emrah Gür’ü transfer ettik. Ardından Karakoçanspor’dan Nurettin ile anlaştık. Aynı kulüpten Ömer ile görüşmelerimiz devam ediyor. Büyük ihtimalle bu oyuncuyu da transfer edeceğiz. Amacımız bu sezon ilimizi BAL’da en iyi şekilde temsil etmek” ifadelerini kullandı. 

* * *

Elazığ İÖİ. Kayseri deplasmanında
Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’ne 22. Hafta maçlarıyla devam edilecek. Geçtiğimiz hafta evinde karşılaştığı İzmit Belediyespor’a 79-62 yenilerek play-off hedefinde yara alan Bordo-Beyazlı ekibimiz haftasonu B. Kayseri Basketbol ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Cumartesi günü saat 16.00’da başlayacak olan maça Kayseri Kadir Has Spor Salonu ev sahipliği yapacak. Ligde 22. hafta maçlarının programı şöyle;
27 Şubat Cumartesi
14.30 BB. Adana Basketbol – Çankaya Üniversitesi
15.00 Botaş – Fenerbahçe Öznur Kablo
15.15 Nesibe Aydın – Beşiktaş
16.00 B. Kayseri Basketbol – B. Elazığ İl Özel İdare
28 Şubat Pazar
15.15 Galatasaray – İzmit Belediyespor
16.00 Hatay BŞB. – ÇBK Mersin Yenişehir Bld.

* * *

Maçlara yaz saati ayarı
Türkiye Futbol Federasyonu, Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’ta 26. hafta maçlarının ayrıntılı programını açıkladı. Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’ta bu hafta oynanacak olan 10 karşılaşmanın tamamı 4 Mart Perşembe günü saat 14.00'te başlayacak. Program şöyle;
4 Mart Perşembe:
14.00 Kırşehir Bld.-Kırklarelispor
(Kırşehir Ahi Stadyumu)
14.00 K. Karabük-Turgutluspor
(Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu)
14.00 Mamak FK-Tarsus İY.
(Çubuk İlçe Stadyumu)
14.00 Bodrumspor-Vanspor FK
(Bodrum İlçe Stadyumu)
14.00 Sivas Bld.-Sakaryaspor
(Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi)
14.00 Pendikspor-Eyüpspor
(Pendik Stadyumu)
14.00 Karacabey Bld.-Pazarspor
(M. Fehmi Gerçeker Stadyumu)
14.00 Serik Bld.-Etimesgut Bld.
(İsmail Oğan Stadyumu)
14.00 Bayburt Özel İdare-Kastamonuspor
(Genç Osman Stadyumu)
14.00 TY Elazığspor-1922 Konyaspor
(Doğukent Stadyumu) 

* * *

Elazığ’da şampiyonluk maçı
Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Ligi 8. Grup’ta mücadele veren Elazığ Belediyesi Voleybol, yarın kendi sahasında Van BŞB. Gençlikspor ile şampiyonluk maçına çıkacak. Ligde oynadığı tüm maçlarını kazanan Elazığ Belediyesi Voleybol Takımı Antrenörü İbrahim Bişi; “ Sezona başlarken belirlediğimiz hedefe ligin bitimine iki hafta kala ulaşmış durumdayız. Ancak bizim hedefimiz ligi lider olarak tamamlamak. Bunu, yarın sahamızda Van temsilcisi ile oynayacağımız maçı kazanarak elde edeceğiz” dedi.
Bişi; “ Sezon içinde oynadığımız tüm maçlarımızda sporcularımız istediğimizi elde ettiler. Artık son iki haftadayız. Ligin ilk yarısında deplasmanda mağlup ettiğimiz Van temsilcisini yarın bir de kendi sahamızda mağlup ederek liderliği ele geçireceğiz. Ligin son haftasında da deplasmanda oynayacağımız maçın ardından şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz. Bizi bu mücadelemizde destekleyenlere teşekkür ediyorum. Yarın oynayacağımız maçın hazırlıklarını tamamladık ve artık maç saatini bekliyoruz” ifadeleriyle konuşmasını tamamladı. Elazığ Bld. Voleybol- Van BŞB. Gençlikspor Kadınlar 2. Lig Voleybol karşılaşması Pazar günü saat 13.00’te Yakup Kılıç Spor Salonu’nda oynanacak.