Spor Turu

Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, 3-2 kazanılan Bayburt Özel İdare maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Spor Turu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

3-2 kazanılan Bayburt Özel İdare maçı sonrası açıklamalarda bulunan Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, maçın her iki takım için de çok önemli olduğunu belirterek, “Her iki takım için de tabiri caizse ölüm kalım maçıydı. Her iki tarafta da stres vardı. Ama sonlara doğru çocuklar attı onu. Soyunma odasında da konuştuk. Çok mutluyuz. Gerçekten söylenecek bir laf yok. Bana göre ligin en önemli maçıydı. Çünkü 14 puanı vardı Bayburt’un. Allah muhafaza yenilsek ne olacaktı. İyi oldu. 21 puan biraz daha nefes aldık. Serik’e gideceğiz. Onlarda herhalde 4-0 yenilmiş. Moral bozukluğu var onlarda da duyduğum kadarıyla birçoğu ayrıldı. Bu seriye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

”HERKESE GİDİYORUZ YALVARIYORUZ, YAKARIYORUZ”

Elazığspor kulüp başkanı olarak taraftar ve Elazığ için her şeyi yaptıklarını ifade eden Öztürk, “Ben bir kulüp başkanının yapabileceği ne varsa Allah için taraftarlarımız da hemşerilerimiz de görüyor yapıyorum. Yani ben o gün Cumhurbaşkanımıza Elazığspor’u anlatmak için 5.5 saat soğuk havada durdum. Sesim gitti. Yapabileceğim ne varsa yapıyorum. Yani herkese gidiyoruz, yalvarıyoruz, yakarıyoruz. Devletin tepesine ulaştık. Bin kişinin içerisinde bir şekilde görüştük Cumhurbaşkanımızla, anlattık” dedi. 

Tekoğlu: “Gerçek Elazığspor taraftarına armağan olsun”

Orhan Kaynak’tan boşalan Teknik Direktörlük görevine getirilen ve takımın başında çıktığı 2 maçtan da galibiyet ayrılan Elazığspor’da Teknik Sorumlu Ümit Tekoğlu, galibiyeti Elazığ’a hediye ettiklerini söyledi.

Galibiyetten dolayı oyuncularını tebrik ettiğini ifade eden genç teknik adam; “Galibiyetten dolayı oyuncularımızı almış oldukları taktik disiplinden dolayı tebrik ediyorum. Bu galibiyeti şehrimize armağan ediyorum. Gerçek Elazığspor taraftarına armağan ediyorum. Bahaneler çok üretebiliriz ama var olanla mücadele etmek zorundayız. Yani biz Elazığspor’uz. Bu formanın ağırlığı büyük. Bu forma oyuncularımıza da söyledim: Elazığspor forması. Bize ait olan bir şey vardı sahada bugün onu aldık. Bayburtspor’u da ben kampta gidip izledim. Yeni bir ekip ama etkili oyuncuları var. Doğrudur olabilir. Ne yapabiliriz diye bunun üzerine çalışmalarımız oldu. Zaman zaman öğrenmiş çaresizlik diyoruz biz buna pozisyon hataları vardı. O analizleri de değerlendirdik” ifadelerini kullandı.

Muhammed Umut cezalı

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’un 20. Haftası’nda temsilcimiz TY Elazığspor’un sahasında oynadığı ve 3-2 kazandığı Bayburt İl Özel İdare maçının 22. dakikasında sarı kart gören genç ön libero Muhammed Umut Akbulut cezalı duruma düştü. Daha önce Sivas Belediyespor, Sakaryaspor ve Vanspor FK maçlarında ihtar alan 20 yaşındaki oyuncu, Bayburt Özel İdarespor maçında hakem Yakup Özhan tarafından sarı kartla cezalandırıldı ve Serik Belediyespor maçında cezalı duruma düştü. Bayburt Özel İdare maçında ihtar alan stoper Ömer Faruk Aydemir ile Muhammed Ildız ise ceza sınırına geldi.

B. Elazığ İl Özel İdare, zayıf rakibine acımadı

B. Elazığ İl Özel İdare, Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 18. Haftası’nda B. Elazığ İl Özel İdare ile deplasmanda karşılaştı. Çarşamba günü Atatürk Spor Salonu’nda oynanan ve Tivibu’dan canlı yayınlanan maçta küme düşmesine kesin gözüyle bakılan rakibi karşısında rahat bir oyun ortaya koyan B. Elazığ İl Özel İdare, 1. Periyodu 20-14, 2. Periyodu 44-30, 3. Periyodu 69-42 ve maçı 84-54 kazandı. Birevim Elazığ İl Özel İdare’de dört isim çift hanelere ulaşırken, Emma Cannon 21, Kelsey Mitchell 19, Nika Baric ile Naile Çıray 10’ar sayı üretti.
Temsilcimiz, ligin 19. Haftasında 14 Şubat Pazar günü Nesibe Aydın SK ile karşı karşıya gelecek.