Sözünü Tutan İki Başkan

31 Mart yerel seçimlerinin ardından halka verdiği sözleri yerine getirme konusunda Akçakiraz Belediye başkanı İbrahim Ormanoğlu fark oluşturmaya devam ediyor.

Sözünü Tutan İki Başkan
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seçim döneminde Elazığ'da lise eğitimi gören Akçakirazlı öğrencilere ücretsiz ulaşım sözü veren Akçakiraz Belediye Başkanı İbrahim Ormanoğlu geçtiğimiz hafta bu sözünü tutmuş ve 22 Nisan Pazartesi gününden itibaren Akçakiraz'da lise öğrencilerine halk otobüslerinin ücretsiz olduğunu duyurmuştu.

Akçakiraz Belediye Başkanı İbrahim Ormanoğlu, yine seçim döneminde söz verdiği  bir vaadini daha hayata geçirdi ve Bahçekapı Mahallesi’nin içme suyu yetersizliğini çözme amacıyla çalışmalara başladı.

Yapılan sondaj çalışması ile ulaşılan su, yakın zamanda Şintil mahallesine verilerek bir mağduriyet daha giderilmiş olacak.31 Mart seçimleri öncesi verdiği vaatleri yerine getiren bir diğer Belediye başkanı da Baskil Belediye Başkanı Tuncer Turus oldu.

Başkan Turus, 31 Mart Yerel Seçimlerinde vermiş olduğu “Öğrencilere Ulaşım Desteği” sözünü yerine getirdi ve ilk günden itibaren vermiş olduğu talimat ile Baskil Belediyesinde öğrencilerin ulaşımının ücretsiz olmasını sağladı.

Her iki belediye başkanının verdikleri sözü daha ilk günde tutmaları memnuniyetle karşılanırken vatandaşlar diğer belediye başkanlarının verdiği sözleri yerine getirmelerini bekliyorlar.