Sözler tutulsun primler ödensin!

Şehrin markası, tanıtım yüzü ve son başarısı ile TFF 3.Lig 2.Grupta Şampiyon olan Elazığspor bir üst lige çıkarak üzerine düşen görevi yaptı.

Sözler tutulsun primler ödensin!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığspor’un özellikle oynadığı son iki final maçı önemliydi ve şehirde yüksek bir kenetlenme ve birliktelik duygusu oluşturdu.
Her siyasi görüşe mensup insanlar, milletvekilleri, STK Başkanları, Oda Başkanları ve iş insanlarımızdan yoğun bir destek geldi.

Birçok isim, şampiyon olması halinde Elazığspor’a vereceği primleri açıkladılar.Başarı teşvik primi sözünü veren hemşerilerimizin hemen hepsi bu şampiyonluğun geleceğini biliyor ve takımlarına yeni dönemde yapacakları desteği de peşin vererek takımdaki motivasyonu artırmayı düşündüler.

Bu amaçla milletvekillerimiz, STK başkanlarımız ve iş insanlarımızın açıkladıkları primlerin birkaçı kulübe ödendi. MHP Milletvekili Semih Işıkver,1 milyon olarak açıkladığı primin 250 bin TL’sini final maçı öncesi taraftar  gruplarına tahsis etti.

Ak Parti Milletvekili Ejder Açıkkapı da söz verdiği 250 bin TL’lik pirimi  Elazığspor kulüp hesabına aktardı.

Yine bazı iş insanlarımız da vaatlerini yerine getirdi ve primleri kulübe teslim ettiler.

Ancak bazı isimlerin hala vaatlerini yerine getirmediğini de duyuyoruz. Maç öncesi takımlarına destek amaçlı açıklanan primlerin tümünün kulübe gelmemesi yönünde bizlerin bir tereddütü yok. Zira Gakko söz verdi mi ve bunu kamuoyuna deklere etti mi gereğini yerine getirir.

Bazı iş insanlarımızın vaat ettikleri meblağı toparlama gayretlerini de görüyor ve memnun oluyoruz. Umarız ki bu primler 10 gün içinde tamamlanır ve bayram öncesi kulüp hesaplarına geçer. Bizler de bu köşelerden prim sözlerini yerine getirenleri yazar ve teşekkür ederiz. Getirmeyenleri ise unutmaz onları  da sık sık burada ikaz eder sonunda da ifşa ederek sözlerini tutmadıklarını şehre ilan ederiz.

Ama buna gerek kalmayacağını biliyor ve gakkolarımızın sözünün eri olduğunu bildiğimiz için sorun yaşanmayacağını umuyoruz. Artık yeni bir döneme merhaba deyip şehir olarak bunun mutluluğunu yaşadıysak, takımı daha ötelere taşımak için şimdi vakit,  sözümüzü tutma vakti.