Söz Verdi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yıkılan konutun, her köy evinin yerine yenisini, daha moderninin yapılacağının, zarar gören her fabrikanın, her işletmenin, her dükkânın tekrar ayağa kaldırılacağının sözünü verdi.

Söz Verdi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle asrın felaketini yaşayan Türkiye'de on binlerce insan hayatını kaybederken binlerce işyeri ve yüz binlerce konut kullanılamaz hale geldi.

Depremin hemen ardından birçok bakanlık eliyle yaraların sarılması için tabiri caizse asrın mücadelesine girişildi. Şu anda konutların inşasına başlanan yerler bile varken Cumhurbaşkanı Erdoğan, 1 yıl içinde yaraların sarılacağının sözünü verdi.

"TEKRAR AYAĞA KALKACAĞIZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı paylaşımda: "Yıkılan konutun, her köy evinin yerine yenisini, daha modernini yapacağız. Zarar gören her fabrikayı, her işletmeyi, her dükkânı tekrar ayağa kaldıracağız. Her bir şehrimizde deprem öncesinden de canlı bir gelecek kurmakta, daha bereketli bir iklim tesis etmekte kararlıyız. Bugüne kadar vaatlerimizi nasıl yerine getirdiysek, çözülemez denilen nice sorunun üstesinden nasıl geldiysek inşallah depremin yaralarını da bir yıl içinde büyük ölçüde saracağımızın sözünü milletime veriyorum" ifadelerine yer verdi.