Sonomed Farkı

Elazığ olarak sağlık sektöründe bölgenin yıldızı konumundayız. Şüphesiz bunda en büyük pay, özellikle Prof.Dr. Erol Keleş'in Başhekim olmasından sonra hizmeti daha üst noktalara taşımayı başaran Fethi Sekin Şehir Hastanesinin. Yine Fırat Üniversitesi Hastanesi de bölge halkına hizmetin en güzel örneklerini veren köklü bir hastanemiz.

Sonomed Farkı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu hastane ile birlikte şehrimizde hizmet veren birçok özel sağlık kurumu da göğsümüzü  kabartan başarılara imza atıyorlar. Her bir özel hastane yenilenen teknolojisi ve güçlenen  hekim kadrosuyla hizmetlerine devam ediyorlar. Bu hastanelerimiz arasında yaşanan tatlı rekabet de hem hizmette hem de fiyatlarda vatandaşa olumlu yansıyor.

Şehrimizde önce Damla Hastanesi olarak hizmete başlayan, ardından ulusal bir marka olan Medical Park hastanesi olarak yıllarca bölgemize hizmet veren hastane, geçtiğimiz günlerde bir başka sağlık markası olan Sonomed Hastanesine devredildi.

Hastane yeni yönetiminin  basına yönelik bilgilendirme toplantısında aldığımız intiba şuydu ki bu adamlar işin ehli ve uzmanı.

İlk toplantıda edindiğimiz bu intiba  bizi yanıltmadı ve Sonomed çok kısa bir süre geçmesine rağmen farkını ortaya koydu.

Özellikle halkla ilişkiler departmanındaki yenilikler ve farklı hizmet anlayışı hastaneyi öne çıkardı.

İlk gün verilen Elazığ’ın en makul ücretli özel hastanesi olma sözünün de tutulduğunu görüyoruz. Zira tüm hizmet bedellerinin ücretleri,  hastane web sitesinde açıklanmış ve kamuoyuna duyurulmuş.

Konumu, fiziki yapısı, hekim kadrosu her şeyden önemlisi de şeffaf ve makul fiyat politikasıyla halkımızın hizmetinde olan Sonomed Hastanesi, bu hizmet politikasıyla daha iyi noktalara ulaşacak ve şehrin gururu olmaya devam edecek.