Sönmez'den Hodri Meydan

İYİ Parti Elazığ Milletvekili Adayı Av. Dr. İrfan Sönmez seçim çalışmaları kapsamında temaslarını sürdürmeye devam ediyor.14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala seçim ziyaretlerini sürdüren Sönmez'e vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. İlçe, belde, köy ve mahalle ziyaretlerini sürdüren Av. Dr. İrfan Sönmez, yaptığı açıklamalar ile de gündem yaratıyor. 

Sönmez'den Hodri Meydan
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kübra Kabukçu/Gittiği her yerde, konuştuğu her platformda Elazığ ve ülke gündemine dair konuşmaları ile yakından takip edilen Sönmez,  Elazığ AK Parti milletvekili adaylarına ’’ Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı olarak defalarca yaptığımız çağrı cevapsız kaldı. Bu cevapsızlık muhataplarımızın bu vekil adaylarımızın savunacak ve konuşacak hiçbir şeylerinin kalmadığının ifadesidir.’’ dedi.

Sönmez'den Hodri Meydan

SÖNMEZ, YEREL VE ULUSAL BASINDA EN ÇOK ELAZIĞ’I KONUŞAN İSİMLERDEN OLDU

Elazığ’ın en iddialı milletvekili adaylarından biri olan İYİ Parti 1. Sıra Milletvekili Adayı Av. Dr. İrfan Sönmez, yerel ve ulusal basında en çok yer alan ve Elazığ’ın sorunlarını en çok dile getiren isimlerden oldu.

Sönmez,  iddialı konuşmaları ve savunduğu her konuda sonuna kadar giderek her şeyi göze alması ile tanınan biri olarak dikkat çekiyor.  Sosyal sorumluluğunun gereği olarak seçildiği takdirde susmayan, Elazığ’ın sıkıntılarının çözümü için en gür sesle konuşan bir milletvekili olacağını vurgulayan Sönmez, daha önce de çeşitli platformlarda AK Parti Milletvekili Adaylarına bir çağrıda bulunmuştu. 

Sönmez'den Hodri Meydan

SÖNMEZ: “SAVUNACAK HİÇ BİRŞEYLERİ YOK” 

Son olarak yayımlanan bir video ile çağrısını yineleyen Sönmez,  şunları söyledi:  ‘’İYİ Parti 1 sıra milletvekili adayı olarak defalarca, Adalet ve Kalkınma Partisi milletvekili adaylarını Elazığ'ın sorunlarını konuşmaya davet ettim. Her defasında davetimizi cevapsız bıraktılar. Konuşamamak, tartışamamak, davete icabet edememek, aynı zamanda bu vekil adaylarımızın savunacak konuşacak artık hiçbir şeylerinin kalmadığını ifadesidir. Biz Türkiye'nin problemlerini çözeceğiz. Elazığ'ın problemlerini biliyoruz. Toplumumuzu kutuplaştırmayacağız. Sevgi dili ile barış dili ile hareket edecek, ülkeyi İçerisinde bulunduğu gergin atmosferden düzlüğe çıkaracağız. Ve hep birlikte kazanacağız.’’

Sönmez'den Hodri Meydan

SEÇİM GEZİLERİ SÜRÜYOR

İYİ Parti Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı İrfan Sönmez seçim çalışmalarına da devam ediyor. Milletvekili adayı Sönmez’in bu kez durağı Fırat Üniversitesi oldu. Rektörlük ve Fakültelerde öğrenci ve öğretim üyeleri ile bir araya gelen Sönmez, destek istedi.

Sönmez'den Hodri Meydan

Ziyaretlerin ardından değerlendirmelerde bulunan İyi Parti Milletvekili Adayı Av. İrfan Sönmez, vatandaşların isteklerini anlatarak destek istedi. Öte yandan Bingöl’den gelen grup İYİ Parti Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı Av. Dr. İrfan Sönmez’in seçim koordinasyon merkezini ziyaret ederek destekte bulundu. Milletvekili Adayı Av. İrfan Sönmez, destekten ötürü heyete teşekkür etti.

Eski Genç İlçe Belediye Başkanı Abdurrahim Ariç, Sönmez’in mecliste olmasının hem Elazığ hem de Türkiye için faydalı olacağını belirtti.