Son Haftaya Girerken

14 Mayıs seçimlerine bir hafta kala siyasetin tansiyonu da yükseliyor. Genel Başkanların meydanlarda birbirine yönelik iddiaları ve birbirlerine sözlü  sataşmalarının son hafta içinde daha da artacağı ve dozunun yükseleceğini biliyoruz.

Son Haftaya Girerken
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ’da da son haftaya  girerken zaman zaman milletvekilleri arasında tatlı bir atışma ve sataşma yaşansa da seçmenleri çok irrite edecek bir boyuta ulaşmadı. Siyasetin ve rakip adayların Elazığ’daki bu seviyeli propaganda süreci keşke tüm illerde ve ülke genelinde de olabilse.

Elbette rakiplerin zaman zaman polemiğe girmeleri, kişilik haklarına dokunmadan eleştiri yapmaları ve hatta başarısızlıkla suçlaması doğal. Yeter ki bu hakarete ve insanların şahsiyetlerini zedelemeden yapılsın.

Bu sürecin seviyeli bir şekilde yürütülmesinde siyasi parti il başkalarının da rolü büyük. Her bir başkan, siyasi olgunluk yanında Elazığ beyefendisi tavrını takınarak süreci yürütüyor ve gayet de başarılı sürdürüyorlar.

Zaman zaman partilerin tabanında gözüken fanatik çıkışları da gençlerin heyecanına ve samimiyetlerine verelim ve bu güzelliğin devamını dileyelim.