Son giden Eren Çinkılınç

Elazığspor altyapısından yetişen genç savunma oyuncusu Eren Çinkılıç da mukavelesini tek taraflı feshederek Elazığspor'dan ayrıldı

Son giden Eren Çinkılınç
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor'da futbolcular takımdan ayrılmaya devam ediyor. Bordo-Beyazlı ekibimizde ayrılan son isim 22 yaşındaki savunma oyuncusu Eren Çinkılınç oldu. Genç futbolcu alacakları nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu’na başvurarak, Elazığspor ile 2023 yılında kadar olan sözleşmesini tek taraflı feshetti.
Elazığspor altyapısında yetişen ve bordo-beyazlı formanın yanı sıra Elazığ Belediyespor'da da görev yapan genç futbolcu, 200 bin TL tutarında alacaklarının ödenmemesi nedeniyle TFF’ye başvurmuştu. Eren Çinkılınç, sezonun sona ermesinin ardından alacakları nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu’na başvurarak, Elazığspor ile 2023 yılında kadar olan sözleşmesini tek taraflı fesih etti. Bu sezon Bordo-Beyazlı Formayla 29 maça çıkan Eren Çinkılınç, 1.955 dakika süreyle sahada kaldı.

“HİÇ BİR ZAMAN KÜSMEDİM”
Başarılı futbolcu ayrılık haberini sosyal medya hesabından duyurarak, şu sözlerle camiaya veda etti; “7 yıl altyapısında 4 yıl profesyonel formasını giydiğim şehrimin takımı Elazığspor'la sözleşmemi tek taraflı fesih etmiş bulunmaktayım. Her iki taraf için de hayırlısı olur inşallah. Bu zamana kadar her zaman onurla ve gururla taşıdım. Formayı her giydiğim de hakkını vermek için tüm benliğimle savaştım. Yeri geldi ayağım kırıldı yeri geldi kulübe de bekledim ama hiçbir zaman küsmedim. İnşallah hak ettiği yerlere geri dönecektir. Yeri ben de hep ayrı kalacaktır. Bu zamana kadar üzerimde emeği olan destekleyen herkese teşekkür ederim. Allah'a emanet olun...”