Solunum Cihazına Bağlı Hastaya Jeneratör Desteği

Fırat EDAŞ, Elazığ Sugözü – Sarıcan bölgelerinde gerçekleşen planlı kesintiyle enerjisiz kalacak bölgede solunum cihazına bağlı hastaya jeneratör desteği sundu

Solunum Cihazına Bağlı Hastaya Jeneratör Desteği
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Abonelerine yaklaşık 38 bin kilometrekarelik sorumluluk sahasında 10 yılı aşkın süredir kaliteli ve kesintisiz enerji arzı sunan Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), gerçekleştirdiği iyileştirme çalışmaları ile abonelerine kusursuz hizmeti vermeye devam ediyor. Fırat EDAŞ,  Elazığ Sugözü – Sarıcan bölgelerinden planlı bakım çalışmalarından dolayı geçekleşen elektrik kesintisi sebebiyle solunum cihazı enerjisiz kalacak olan bir vatandaşına jeneratör desteği verdi.

Gelen ihbar ile Fırat EDAŞ Elazığ kırsal şubesi ekipleri bölgeye en kısa sürede ulaşarak solunum cihazına bağlı aboneye yardım etti. Hasta ve yakınları Fırat EDAŞ ekiplerine teşekkürlerini sundu. 

Fırat EDAŞ Elâzığ İl Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada “Bölgemizde gerçekleşen çalışmalar ile abonelerimize kesintisiz enerji sunmayı hedefliyoruz. Gerçekleşen çalışmalar ve geliştirmeler neticesinde dönem dönem yaşanacak kısa süreli kesintilerden abonelerimizin olumsuz etkilenmemesi adına her daim acil durum hatlarımız ile ekiplerimiz 7/24 hazırlıklı bir şekilde bekliyor. Abonelerimiz Fırat EDAŞ, ilgili işlemler için 7/24 hizmet veren 186 Arıza, İhbar ve Çözüm Merkezimizi ya da www.firatedas.com.tr resmi internet sayfası üzerinden bizimle iletişime geçebilirler” dedi.