Sol Rantiyenin Kahraman Hazımsızlığı

İBB Başkanı İmamoğlu'nun ilimizin yetiştirdiği başarılı bürokrat Mahmut Kahraman'ı İSKİ Genel Müdür Yardımcısı görevine ataması bazı sol medya organlarını ve rant odaklarını rahatsız etti. Kahraman'ın bir dönem Ak Parti Belediye Başkan aday adayı olmasını gerekçe gösteren çevreler, bu atama üzerinden İmamoğlu'nu yıpratma kampanyasına dönüştürdü.

Sol Rantiyenin Kahraman Hazımsızlığı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Uzun yıllardan beri İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren İSKİ’de mühendis ve daire başkanı olarak görev yapan hemşerimiz başarılı bürokrat Mahmut Kahraman’ın İSKİ Genel Müdür Yardımcılığı görevine atanması, bazı sol medya yayın organlarında İBB Başkanı İmamoğlu’nun hedef gösterilmesine sahne oldu.

Sol Rantiyenin Kahraman Hazımsızlığı

BAŞARILI BÜROKRATLARA GÖREV VERİLDİ 
İBB Başkanı  Ekrem İmamoğlu, göreve gelmesinin hemen ardından yine hemşerimiz olan ve Ak Partili İB yönetimi tarafından İSKİ Genel Müdür Yardımcılığı görevinde bulunan Raif Mermutlu’yu İSKİ Genel Müdür olarak atamıştı.

Ak Partili bir bürokrat olan hemşerimiz Raif Mermutlu’yu   hiçbir önyargıya kapılmayıp siyasi ayrım gözetmeden sırf işinin ehli ve uzman bir teknik eleman olması dolayısıyla 2019 yılında  İSKİ Genel Müdürü yapan İmamoğlu,  yine mesleğinde deneyim ve tecrübe sahibi Mahmut Kahraman’ı da İSKİ Genel Müdür yardımcısı olarak atayınca sol medyadan tepki yağdı.

Mahmut Kahraman’ın bir dönem Ak Parti’den Elazığ Belediye Başkan aday adayı olmasını gerekçe gösterip İmamoğlu’nu yıpratmaya çalışan sol medyanın asıl amacının Mahmut Kahraman değil, İmamoğlu’nu CHP içinde tartışmaya açmak ve başkanlığını sorgulatır hale getirmek olduğu ifade ediliyor.

Sol Rantiyenin Kahraman Hazımsızlığı

RANT ODAKLARININ HEDEFİNDE
İSKİ gibi birçok bakanlıktan  ve birçok büyükşehir belediyesinin toplam bütçesinden daha  büyük bir bütçeye sahip olması  ve  Yatırımlardan Sorumlu Genel Müdür yardımcılığına atanan Mahmut Kahramanın  alanında tecrübeli ve yetkin bir teknokrat olmakla birlikte, hiçbir usulsüzlük ve yanlışa geçit vermeyen dürüst bir bürokrat olarak da biliniyor.

Kahraman’ın bu özelliğini bilen bazı çevrelerin rahatsızlığını, direkt olarak dile getirmek yerine geçmişte Ak Partiden belediye başkan aday adayı olmasını gerekçe gösterip İmamoğlu’nu yıpratmaya çalışmaları duyarlı CHP’lilerin de tepkisine sebep oldu.

Sol Rantiyenin Kahraman Hazımsızlığı

KAHRAMAN İSKİ İÇİN BİR ŞANSTIR
Elazığlılar olarak ilimizin yetiştirdiği değerli bir teknokrat olan ve şehrimize kültür-sanat ve sosyal yardımlaşma konularında önemli katkıları olan Mahmut Kahraman  İSKİ ve İstanbul adına bir şanstır.

Kahraman’ın  yeni görevinin hayırlı olmasını diliyor, bu isabetli atama kararından dolayı da İmamoğlu’na teşekkür ediyoruz.