SİZ, KİMİN KÖPEĞİSİNİZ?

Beşiktaş ile Bursaspor arasında oynanan karşılaşmadan sonra çevik kuvvet ekibine yönelik düzenlenen terör saldırısında 30'u polis 38 kişi şehit oldu

SİZ, KİMİN KÖPEĞİSİNİZ?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Beşiktaş ile Bursaspor arasında oynanan karşılaşmadan sonra çevik kuvvet ekibine yönelik düzenlenen terör saldırısında 30'u polis 38 kişi şehit oldu.

Ciğerimizi yakan bu saldırıya rağmen dimdik ayakta duran necip Türk milletinin vicdanlı her bir bireyi bu alçakça saldırıyı yapanlara lanet okuyor ve “Siz kimin köpeği ve uşağısınız?” diye haykırıyor.

HEDEF TÜRKİYE

Adı PKK da olsa, DEAŞ da olsa FETÖ de olsa bunların tek amacı ve hedefi Türkiye’yi medeniyet yarışından geri koymak. Türkiye’nin önlenemez yükselişi ve bölgesinde insiyatif alınışını  hazmedemeyen küresel aktörler dün olduğu gibi bugün de dış çevrelerin uşaklığını ve köpekliklerini yaptıklarını bir kez daha gösterdiler.

GENCECİK POLİSLERİMİZ ŞEHİT

Bugüne kadar birçok saldırıda asker, polis ve sivil vatandaşımızı hatta çocuklarımızı şehit eden PKK, DEAŞ ve FETÖ örgütünün fikir ve eylem planı yaptıkları günümüzde tek hedefleri Türkiye ve Türk milletinin birlik beraberliği.İşte bu beraberliği bozmak isteyen kalbi kararmış, içi çürümüz ve yaşayan ölüler sürüsü haline gelmiş kancık itler tarafından hayatının baharında gencecik polislerimiz şehit ediliyor.

KİMLER RAHATSIZ?

Eski Türkiye’de istediği gibi at koşturan, istediği holdingi parlatıp istediği şirketi batıran, istediği ismi başbakan hatta cumhurbaşkanı yapan istemediğini milletin oylarıyla gelmiş olsalar dahi alaşağı eden zihniyet Yeni Türkiye’de iflas etti. Halka dayanan ve gücünü vesayetçilerden değil sadece Hak’tan ve halktan alan Yeni Türkiye’nin yeni aktörleri, emperyalistlerin uykusunu kaçırmaya yetti.

Kendi emirlerine amade bir hükümet, bakanlar, başbakan hatta cumhurbaşkanı göremeyen güçler, el ve gönül birliği yaparak Türkiye kalesine toplu saldırmaya başladılar. Bu görevi 1980’li yıllarda alan PKK’ya zaman içerisinde DEAŞ ve en son da FETÖ terör örgütü eklendi.

BU ÜÇLÜ, ÇOK MU GÜÇLÜ?

PKK, DEAŞ VE FETÖ… bu üç hain örgütün tek ve ortak gayesi Türkiye cumhuriyetini, Türk birliğini yıkmak ve Türkiye’nin bölgede üslendiği rolü sıfıra indirmek… Bu aşamadan sonra da tıpkı eski dönemlerde olduğu gibi Türkiye’yi dünyadan emir alan ve tüm yeraltı ve yerüstü kaynaklarıyla onların çıkarlarına hizmet eden bir ülke haline getirmek.

 

KİM BU KÖPEKLER?

Ülkemizi, milletimizi ve devletimizi yok etmek isteyen bu köpekleri aslında hepimiz çok iyi tanıyoruz.

Bunların kimlere hizmet ettiklerini ve nereye ulaşmak istediklerini çok iyi biliyoruz.

Sırtlarını kime ve kimlere yasladıklarını biliyoruz. İlk fırsatta yanlarına koşup kucaklarına oturan “en büyük basın cezaevinden geliyorum, Türkiye cehenneminden geliyorum” Can Dündar haininden tanıyoruz sizleri.

Gezi dediniz, 17-25 dediniz, ekonomik kriz dediniz, Adına dolar dediniz, fırlıyor dediniz,  çığırtkanlar korosu kurarak sonradan o koroya ses oldunuz...

Bu halk sizi tanıyor;

Bölmek, parçalamak, paramparça etmek, işgal etmek ve sonunda yok etmekti amacınız.

Korkutmak, diz çöktürmekti amacınız. Sonra insanları yurtsuz, yuvasız ve vatansız bırakmaktı amacınız.

AŞAĞILIK  KATİLLER SÜRÜSÜSÜNÜZ…

Hele dışardaki emperyalist güçleri, bir galon petrole binlerce Müslümanı öldürmeyi marifet sayan köpekleri anladık.Siz neden aklınızı  kullanmıyor ve bu oyuna dur diyecek erkekliği göstermiyorsunuz. Sizin erkekliğiniz kdigereşçe bomba atmak ya da araç mı patlatmak. Bu mu sizin erkekliğiniz?

Siz katilsiniz, teröristsiniz, işiniz bu işte… Alçakça saldırmak…

SİZ BU MİLLETİ NE SANDINIZ?

Bu ülke büyük ülke, bu devlet büyük devlet ve bu millet büyük millet…Siz bu milletin diz çökeceğini mi sandınız? Bu milleti bölünür, parçalanır mı zannettiniz? Biz sizi çok iyi tanıyoruz... Ama siz daha tanıyamamışsınız bizi...

BİZ TÜRKİYEYİZ...

Bizi bölemezsiniz, parçalayamazsınız ve diz çöktüremezsiniz. Çünkü biz birlikte Türkiye’yiz. Birlikte bir bütünüz ve birlikte daha güçlüyüz…