Siyasi Ferasetsizlik

Mevlüde Teyzenin CHP heyetine çıkışı sonrası ilginç gelişmeler oldu. Tepkinin kendilerine gösterilmesine rağmen büyük bir siyasi özgüven ve nezaketle Mevlüde Teyzeyi ilk ziyaret eden siyasi de yine CHP'li Gürsel Erol oldu.

Siyasi Ferasetsizlik
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gürsel Erol’un bu ziyaretinden sonra yerel Ak Parti aktörlerinden herhangi bir adım atılmazken,  ikinci atraksiyon ise bizzat Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan geldi.

Erdoğan, Kayseri’deki konuşmasında Mevlüde teyzeyi andı ve onun cümleleri ile CHP’ye yüklendi. Erdoğan bununla da kalmadı, ilimiz milletvekili Tolga Ağar’ın girişimleri ile Mevlüde teyze ile telefonda 10 dakika görüştü ve samimi diyaloglar yaşandı.

Bu görüşmelerden sonra Ak Parti eski milletvekili Ejder Açıkkapı ile İş insanı  Veysel Demirci de Mevlüde Teyze’yi,  eşine refakatçi olduğu hastanede ziyaret etiler.

Oysa Kapalıçarşı’da Mevlüde Teyzenin CHP’li heyete yönelik ifadelerinin ardından Elazığ’ı Ak Partili önemli bir isim ziyaret etmişti.

Mevlüde Teyze ile CHP’li heyetin diyaloglarından ve ülke gündemine düşmesinden bir gün sonra, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Dr. Ömer İleri, Elazığ'a gelmişti.

Genel Başkan Yardımcısı Dr. Ömer İleri, protokol ve OSB’deki bir işyeri ziyaretinin ardından İpek Yolu Gençlik Merkezi'nde düzenlenen  "Net Konuşalım"  programı ve Ekosistem Toplantısına katıldıktan sonra Elazığ'dan ayrıldı.

Şimdi bizlerin de  net konuşması gerekirse;  Ak Partili önemli bir ismin programına, Ak Parti lehine CHP’nin kalesine gol atmış ve ülke gündemine gelmiş Mevlüde Teyze ziyareti konulmaması ve hatta bunun akla bile gelmemesi büyük bir hatadan öte vurdumduymazlık… 

Ak Parti tabanı ile bile buluşmaktan, seçimin gölgesinin siyasi zemine düştüğü bu günlerde koskoca Genel Başkan Yardımcısını, sadra şifa ve teşkilatların bilinçlenmesi  adına programlar yapmak yerine bir sürü ziyaret ve zaman öldürme programlarının ardından şehirden uğurlamak, ciddi bir teşkilat zafiyeti  olarak kayıtlara geçmiş oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın metin yazarlarının dahi dikkatini çekip konuşma metninde yer verilecek böylesine önemli bir olayın, yerel Ak yöneticilerin ve milletvekillerinin dikkatinden kaçması ve alanın yine  CHP’li Erol’a bırakılmasının asla mantıklı ve maruz görülebilir bir izahı olamaz.

Allah’tan Erdoğan’ın Kayseri’deki konuşmasında övgüyle bahsettiği Mevlüde teyze ile bizzat telefonla görüşmesini sağlayan Tolga Ağar bu açığı kapatmış oldu.

Böylesine önemli bir konuda Tolga Ağar’ın ilimizdeki danışmanlarının ortaya koyduğu siyasi feraseti ne yazık ki yönetim ortaya koyamadı. 

Bu vesileyle Cumhubaşkanı Erdoğan’la Mevlüde Teyzemizin telefonla görüşmesine vesile olan ve yerel zafiyeti bir nebze de olsa telafi eden Ak Parti Milletvekili Tolga Ağar ile milletvekilimizin danışmanı Ahmet Fethi Koç’a teşekkür ediyoruz.