Sırada Kim Var?

Çemişgezek Belediye Başkanı Metin Levent Yıldız'ı kutlamak gerek. Başkan sosyal medyasından kimi paylaştıysa gündem oldu, önce kaymakam ardından da karakol komutanı zor durumda kaldı.

Sırada Kim Var?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Her iki olayın da başlangıcı Başkan Yıldız’ın  sosyal medya paylaşımları. Sanki ilçede yapacak başka bir hizmet yokmuş da “O geldi, buna gittik, kaymakamın doğum gününü kutladık çok mutlu oldu” gibi kimsenin çok merak etmediği paylaşımlarıyla kime dokunduysa yaktı geçti.

Kaymakam hakkında CHP Milletvekili Gürsel Erol, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun cevaplaması talebiyle yazılı önerge verdi. Cevap, konuyu geçiştirici bir üslupta olacak olsa bile kaymakam zor durumda kaldı.

Çemişgezek Belediye Başkanı Yıldız’ın son kurbanı da karakol komutanı oldu. Ak Parti Tunceli İl Başkanı ve Çemişgezek Ak Parti İlçe Başkanı ile birlikle karakol ziyaretine giden Başkan Yıldız,  ardından resimler yayınladı ve sonrasında kıyamet koptu.

Askerlerin Ak Parti Tunceli İl Başkanını tören mangası ve esas duruşla karşılama resimleriyle birlikte hem askeri hem de idari yönetim anında refleks gösterdi ve önce valilik soruşturma açtı, ardından da karakol komutanının görevinden alındığı iddia edildi.

Şimdi tüm bu yaşananlardan sonra Çemişgezek Belediye Başkanı Yıldız’ın nasıl paylaşımlar yapacağı merak ediliyor.

Bundan böyle bırakın bir yönetici ve bürokratın, iş insanı, esnaf ve hatta bir Ak Partili meclis üyelerinin bile Yıldız ile birlikte hiçbir programa katılmayacağı ve asla görüntü vermeyeceği iddia ediliyor. Ne de olsa katıldıkları programda bilmeden ve istemeden bir resim karesi yayınlanabilir ve zor durumda kalabilirler. 

Kim “sıradaki” konumuna düşmek ister ki?