Sıra geldi galibiyete!

Kırmızı – Lacivertli ekibimiz, TFF 3. Lig 2. Grup'un 19. Haftası'nda Alibeyköyspor'u konuk edecek

Sıra geldi galibiyete!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 3. Lig 2. Grup’un 19. Haftası’nda Kırmızı – Lacivertli Temsilcimiz Elaziz Belediyespor’un konuğu Alibeyköyspor olacak. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Kemerspor 2003’le 1-1 berabere kalan Kırmızı – Lacivertliler, Alibeyköy’ü evine eli boş göndermenin hesaplarını yapıyor. Zorlu maçın son çalışmasını bugün kendi tesislerinde yapacak olan temsilcimiz, kampa girip maç saatini beklemeye başlayacak.

Elaziz Belediyespor’da kritik maç öncesi Ferhat Canlı ve Yunus Can Bozkır’ın sakatlıkları bulunuyor. Ali Akburç ise kart cezası nedeniyle sahada olamayacak.

HAKEMLER EGE’DEN

Merkez Hakem Kurulu, Elaziz Belediyespor – Alibeyköyspor maçının hakemlerini de atadı. TFF’den yapılan açıklamaya göre müsabakayı Manisa Bölgesi C Klasman Hakemi Emre Abar yönetecek. Abar’ın yardımcılıklarını Denizli Bölgesi’nden Harun Öztekin ile İzmir Bölgesi’nden Ercan Akbaş yapacak. Karşılaşmada 4. hakem olarak ise yine İzmir Bölgesi’nden Ali Rıza Tufan Çerçioğlu görev üstlenecek.

MAÇ GENÇLİK MERKEZİ’NDE SEYİRCİSİZ

Kırmızı – Lacivertli ekibimizde standartlara uygun olmadığı için büyük sıkıntı teşkil eden ve il dışında oynama riski oluşmasına da sebep olan saha problemiyle ilgili problem kısmı olarak çözüme kavuştu. Maçın Gençlik Merkezi’nde oynanacağı Türkiye Futbol Federasyonu’nca bildirildi. Ancak güvenlik bariyerleri olmadığı için İl Spor Güvenlik Kurulu’nun aldığı kararla müsabaka seyircisiz oynanacak.

27 Ocak Pazar günü oynanacak olan müsabakanın başlama saati 13.00. Temsilcimiz bu maç öncesi 21 puanla 15. sırada yer alırken, Alibeyköyspor 22 puanla 12. basamakta bulunuyor.