'Şimdi Sıra Bizde'

Elazığspor'da 1 yıldır kapalı olan transfer tahtası, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın özel gayret, girişimleri ve maddi katkıları ile açıldı. Kulübü her defasında zor durumdan kurtaran Başkan Şerifoğulları'nın bu gayreti şehirde mutlulukla karşılanırken, miktarı geçmişe nazaran oldukça düşen borçların kapatılması ve yeni transferlerin yapılması amacıyla iş insanları, siyasiler, milletvekili aday adayları, STK'lar ve kamudan ihale alan firmaların desteğiyle başlatılacak 'Şimdi Sıra Bizde' isimli kampanya ile 2023-2024 sezonuna borçsuz ve hedefleri büyük olan bir takım olarak girmemizi sağlayacak.

'Şimdi Sıra Bizde'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kübra Kabukçu/TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden ve yaklaşık 1 yıldır kapalı olan transfer tahtasını açabilmek için il içi ve il dışında yoğun çaba harcayan Entegre Solar Elazığspor’dan sevindirici haber geldi.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın önder ve öncülüğünde başlatılan çalışmalar sonuç verdi ve beklenen haber geldi.  

Belediye Başkanı Şerifoğulları’nın öncülüğü ve Elazığsporlu yöneticilerin gayretleri ile oluşturulan kaynakla transfer yasağı kaldırdı.  Transfer yasağının kaldırılmasının ardından transfer görüşmelerinin başladığı Kırşehir FK’dan Fatih Kıran, Zonguldak Kömürspor’dan Oğuzhan Yazıcı ve Hacettepe 1945’ten Hakan Bozkurt’la anlaşma yapan bordo-beyazlı ekip, transfer görüşmelerine devam ederken, kadroda düşündüğü futbolcularla resmi sözleşme imzalayabilecek.

'Şimdi Sıra Bizde'

MÜJDEYİ BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI VERDİ

Transfer yasaklı 2 sezonu geride bırakan Elazığspor’un imdadına bir kez daha Başkan Şerifoğulları yetişti ve takımı zor durumdan ikinci kez daha kurtardı.

Müjdeyi sosyal medya hesabımdan hemşerilerimize  duyuran Başkan Şerifoğulları, yeni dönem için “şimdi  sıra sende” diyerek iş insanları, STK’lar ve taraftarlardan da destek olmalarını  istedi.

İşte o paylaşım:

“Kıymetli Hemşehrilerim,

Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte verdiğimiz büyük uğraş sonucunda Elazığspor'umuzun transfer tahtası açıldı. 

Sizlerin de kombine bilet alarak Elazığspor’umuza yeni stadyumunda destek vermesini bekliyorum.

Haydi #ŞimdiSıraSende”

Böylesine önemli bir sorunun çözülmesiyle birlikte transfer tahtasını açan ve kadrosuna takviyeler yapacak olan Entegre Solar Elazığspor, şehre büyük mutluluk yaşattı.

'Şimdi Sıra Bizde'

ŞİMDİ SIRA BİZDE

Elazığspor’un transfer taftasının açılmasında büyük katkıları olan Başkan Şerifoğulları’nın başta kulüp yöneticileri olmak üzere her kesimden destek ve teşekkür mesajları yayınlandı.

 Başkan Şerifoğulları’nın transfer tahtasının açıldığını  müjdelediği mesajında yer alan “şimdi sıra sende” ifadesinin önemli bir çağrı olduğuna dikkat  çeken Elazığlılar, bu çağrının bir kampanyaya dönüşerek tüm şehri ve il dışındaki iş insanlarımızı, yurt dışındaki hemşerilerimizi, siyasilerimizi, bürokratlarımızı ve taraftarlarımızı kapsayan güçlü ve etkili şekilde hayata geçirilmesinin gerekliliğine dikkat çektiler.

120 MİLYONDAN 10 MİLYONA İNEN BORÇ

Geçmişte 120 milyon gibi önemli bir miktara ulaşan takım borcunun Başkan Şerifoğulları’nın bugüne kadar verdiği desteklerle 10 milyona kadar düştüğünü ifade eden taraftarlar, bu desteklerin her defasında Başkan Şerifoğulları’ndan beklenmesinin doğru olmadığını dile getiriyorlar.

GÜZEL ÖRNEKLER DEVAM ETMELİ

Elazığspor’un transfer tahtasının açılmasında Başkan Şahin Şerifoğulları’nın önemli destek ve girişimleri ile birlikle iş insanları Veysel Demirci ve Kenan Altungök ile Elazığ Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Turan Kurnaz'ın katkılarının örnek alınması gereken güzel girişimler olduğunu  ifade eden vatandaşlar, diğer iş insanlarımız, kamudan ihale alan müteahhit firmalarımız, siyasilerimiz, milletvekili aday adaylarımız, STK’larımızın da  Başkan Şerifoğulları’nın  “şimdi sıra sende” çağrısına kayıtsız kalmamaları gerektiğine vurgu yapıyorlar.

KOMBİNE BİLET DESTEĞİ 

İş insanlarının bağışlarıyla borçlarından kurtularak 2023-2024 sezonuna borçsuz, hedefi bir üst lige çıkmak olan yepyeni bir takım oluşturulacağını dile getiren taraftarlar;  STK, bürokrat ve vatandaşın da kombine bilet alarak bu kampanyaya destek olmaları gerektiğini ifade ediyorlar.

'Şimdi Sıra Bizde'

YENİ STADYUM İLE BÜYÜK HEDEFLERE

İlimizin yılların hayali olan yeni bir stadyuma kavuşmasıyla birlikte Elazığsporun da yeni ve büyük hedeflere odaklandığına dikkat çeken taraftarlar, Başkan Şerifoğulları’nın bugüne kadar verdiği anlamlı destek ve katkılarına ilave olarak, şehrin tüm dinamiklerinin harekete geçerek  Başkan Şerifoğulları’nın “şimdi sıra sende” çağrısına "şimdi sıra bizde” sloganı ve sorumluluğuyla başlatılacak kampanyaya verilecek  desteklerle, Elazığspor’un tüm borçlarından kurtulacağını ifade ediyor.

YİNE, YENİDEN 3-2-1 

Yeni sezona sorunsuz girecek olan Elazığspor’un, tıpkı geçmişte 3-2-1 sloganıyla başlayan ve şehirde bu hedefe ulaşılma heyecanı ve coşkusu oluşturan, birlik ruhu ve meşalesinin yeniden yakılmasının zamanının geldiğine dikkat çeken taraftarlar, bu fırsatın çok iyi değerlendirerek Elazığspor’un yeni dönemde yeni hedeflere ulaşmasının önündeki tüm engellerin kaldırılması gerektiğini  ifade ediyorlar.

 ELAZIĞSPOR SEVDASI, OMUZLARA ATILAN ATKI DÜZEYİNDE KALMASIN

İlimizin en önemli markası ve tanıtım yüzü olan Elazığspor’un, geçmişte yaşadığı zor günleri geride bıraktığını ifade eden taraftarlar, Elazığspor atkısını omzuna alan ve bununla şehir sevdalısı rollerine bürünen bazı kişilerin artık somut adımlar atarak takıma destek vermeleri gerektiğinin zamanının geldiğini  dile getiriyorlar.