Silahlı Kavgada Ağır Yaralanan Abdulhadi Bilken'in Yakınları Yetkililere Seslendi

Fırat Üniversitesi hastanesi önünde meydana gelen silahlı kavga ile ilgili yaralı ve yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam eden yaralının yakınları tarafından açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada yetkililere seslenildi.

Silahlı Kavgada Ağır Yaralanan Abdulhadi Bilken'in Yakınları Yetkililere Seslendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz gün Fırat Üniversitesi Hastanesi'nde meydana gelen silahlı kavgada ağır yaralanan Abdulhadi Bilken’in yakınları, hastane önünde açıklama yaptı.

Burhan Daş yaptığı açıklamada, “Bu olay ile ilgili bir serzenişimizi, bir isteğimizi tüm Elazığ yetkililerine buradan duyurmak istiyoruz. Yaşanan olaydan iki gün önce ab’nin abisinin ayağından vurulması ve bu durumun emniyete bildirilmesi, iki gün içerisinde bu şahısların hala bulunamaması ve olayın yaşandığı gün yine tarafımızdan emniyete bu kişilerin dışarıda olduğu ve hastaneye geldiklerini söylediğimiz halde yine emniyet tarafından herhangi bir müdahalede bulunulmadı. Şahsın hastaneye girerken de emniyetteki arkadaşlarımıza söylememize rağmen bu vahim olayın yaşanması bizi derinden üzmüştür” dedi.

2 gün önce meydana gelen kavgada taraflardan biri, belinden çıkardığı silahla ateş açtı. Olayda 2 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerindeki sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından sedyeyle acil bölümüne kaldırıldı.

Kavgada ağır yaralan ve tedavisi yoğun bakım ünitesinde devam eden Abdulhadi Bilken ortağı ve yakın arkadaşı Burhan Daş, olayın detayları ile ilgili bilgiler aktararak, yetkililere seslendi.

DAŞ: ELAZIĞ’A SAHİP ÇIKIN

Burhan Daş, “Buradan Elazığ İl Emniyet Müdürümüze onun nezdinde emniyet genel müdürümüze de sesleniyorum. Elazığ’da bu tür vakalar çok arttı. Bu ve buna benzer vakalar çok yaygınlaştı.10 günde bir buna benzer olaylar olmaya başladı. Bununla ilgili emniyet müdürlüğü tarafından yapılan bir açıklama yok. Alınan bir tedbir yok. Biz yaklaşık 3-4 gündür buradayız. Şuan bu hastaneye elini kolunu sallaya sallaya girebiliyorsun. Buradan valimize ve tüm milletvekillerimize sesleniyoruz. Elazığ çöp olmasın Elazığ’a sahip çıkın” ifadelerini kullandı.

Daş, Elazığ’da asayiş olaylarının artış gösterdiğini ifade ederek, hastanelerde de güvenlik önlemlerinin artırılmasını talep etti.