Şeyma Subaşı-Mohammed Alsaloussi balayına gitti

Uzun süredir aşk yaşadığı Mısırlı iş insanı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile geçtiğimiz günlerde dünyaevine giren ve soyadı hamlesiyle çok konuşulan Şeyma Subaşı, balayına gitti. Tatil için Japonya'yı tercih eden ünlü isim, ultra lüks yolculuğundan ve Tokyo'dan peş peşe paylaşımlar yaptı.

Şeyma Subaşı-Mohammed Alsaloussi balayına gitti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, 3 Mayıs'ta muradına erdi ve bir dargın bir barışık aşk yaşadığı Mısırlı iş insanı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile nikah masasına oturdu.

Instagram sayfasının hem ücretli abonelik kısmından, hem de hikayeler bölümünden paylaşımlar yapan 32 yaşındaki Subaşı; nikahın hemen ardından soyadını Alsaloussi olarak değiştirmesiyle de dikkat çekti.

Şeyma Subaşı-Mohammed Alsaloussi balayına gitti

ELBİSESİNE YORUM YAĞDI

Düğün sabahında giydiği elbiseyle objektif karşısında geçen ünlü ismin kısa sürede 62 bine yakın beğeni alan gönderisine; "Nostaljik gecelik takımı gibi görünüyor", "Gelinlik bu değil, değil mi?" ve "Leke tutmaz masa örtüsü değil mi bu?" gibi eleştiriler geldi.

Gündüzü festival gibi geçen düğünde Subaşı, asıl gelinliğini günün akşamında giydi. Marakeş'te evlenen Şeyma Subaşı'nın gelinliği ise çok beğenildi. Sırt ve göğüs dekolteli gelinliğiyle dikkat çeken Subaşı'na "Bu sefer olmuş", "Sonunda düzgün bir seçim" yorumlar geldi.

'Söylemezsem Olmaz' programında yer alan modacı Ebru Şancı, sırt ve göğüs dekolteli gelinliğiyle dikkat çeken Şeyma'nın gelinliğinin fiyatına ulaştı. Subaşı'nın tasarım gelinliğinin fiyatının 11 bin 400 dolar, yani 250 bin TL olduğu öğrenildi.

Şeyma Subaşı-Mohammed Alsaloussi balayına gitti

BALAYINA GİTTİ

Mohammed Alsaloussi ile Fas’ın Marakeş şehrinde evlenen Şeyma Subaşı, balayı için ise Japonya’yı tercih etti. Ünlü çift, geçtiğimiz gün özel bir uçakla Tokyo'ya uçtu.

Subaşı, ultra lüks yolculuğunda çektiği fotoğrafları 2.9 milyon takipçisi Instagram hesabından, "Balayı" notuyla paylaştı.

Ardından Tokyo'dan pozlarını da yayınlayan fenomen isim, "Tokyo'da ilk saatlerim, gecenin geç bir vakti. Sokaklarda dolaştım, sabaha karşı 3'te sake ve yeşil çay içip, ekmek yedim" mesajını yazdı.

Ünlü ismin balayı gönderilerine, kısa sürede binlerce beğeni geldi.