Seyirci Daha Ne Yapsın?

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın destek ve gayretleri ile transfer tahtasını açtığımız Elazığspor, kötü sonuçlar almaya devam ediyor.

Seyirci Daha Ne Yapsın?

Her şeye, her türlü zorluk ve sıkıntıya rağmen seyircinin ve taraftarın desteği de gösteriyor ki bu takım büyük bir takım ve büyük bir sevda.

TFF 3. Lig 1. Grup 23. haftasında konuk ettiği 1954 Kelkit Belediyespor’a 2-1 mağlup olan Elazığspor, sezonun en yüksek seyirci sayısına ulaşmış.

Resmi verilere göre müsabakayı 1.499 biletli seyirci takip etmiş. Bu sayı,  Doğukent Stadı’nın kuruluşundan bu yana en yüksek seyirci sayısı olarak kayıtlara geçmiş.

Birilerinin “düştü-düşecek” dediği bir takıma seyircinin bu desteği, vefayı ve sevdayı gösterirken, takıma destek olmakta hala geride duran ve bu konuda adım atmakta çekinceler ortaya koyanlara da bir mesajdır.
Bu seyirci sayısı ve fedakârlıkla; “Bizim desteğimiz ücretini verip maça gelmek, ama sizlerin desteği kendi konumunuza ve maddi durumunuza göre daha çok ve acil olmalı” mesajını veriyor.

Umarız bu çağrı ve tablo bir yerlerde karşılık bulur. Ve umarız ki bu olayı birkaç ay sonra “1.499 seyirci sayısı ile zirvede bıraktık” yorumuyla birilerinin magazin konusu olmayız.