SEVİNÇ ZİNCİRİ İLGİ GÖRMEYE DEVAM EDİYOR

Başak MERAL GÜNDÜZ/Hayırsever işkadını Elazığlı Sevinç Daş'ın, Türkiye'deki muhtaç çocuklara yardım amacıyla düzenlediği kahve ve pasta satışına olan destek tahmin edilenin de ötesinde bir anda çığ gibi büyümeye devam ediyor.

SEVİNÇ ZİNCİRİ İLGİ GÖRMEYE DEVAM EDİYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Özellikle Türkiye’de ki yardıma muhtaç çocukların çok acil giyecek ihtiyaçlarına yönelik olarak son beş yıldır Inthegration Cafe’de hafta sonu düzenlediği tavla turnuvalarından elde ettiği gelir ile ihtiyaç sahiplerini sevindiren Sevinç Daş, geçtiğimiz gün aynı amaçla Neckarsulm’da Kaufland’ın girişinde kahve ve pasta satışı düzenledi. Yardım etkinliğine çevrede yaşayan vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

HER ŞEY ÇOCUKLARIMIZ İÇİN!

Heilbronn’da yaşayan hayırsever iş kadını Sevinç Daş, uzun zamandır “Sevinç Zinciri “adı altında düzenlediği etkinliklerden elde ettiği geliri, ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırıyor.

Yine bu amaçla, Neckarsulm Kaufland marketi girişinde yardım severlerin bağışladığı pasta ve kahveleri satarak bir günde 4 bin 500 Euro gelir elde etti.

ÇOCUKLARIMIZ ÜŞÜMESİN!

Hayırsever işkadını Sevinç Daş, “Yaklaşık beş yıldır çocukların öncelikle ayakkabı ve kışlık ceket ihtiyaçlarına yönelik çalışmalarımız var. Çocuklarımız üşümesin. Bu gün, burada elde edeceğimiz gelirin bir kısmı şehrimizde yaşayan Sarya kızımızın araba ihtiyaçı için kullanılacak. Elde edilen gelirin bir kısmı ise Ankaradaki halkamız Nazan Fırat’ a gönderildi.Fırat ihtiyaç sahibi çocuklarımızın kışlık ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.Elazığ/Malatya/KonyaZonguldak/Ankara derken Sevinç Zinciri büyümeye devam ediyor.

Gerçekten Türk insanı elele verince çok şeyler başarıyor. Sosyal medya üzerinden yapmış olduğumuz pasta ihtiyacımıza kısa zamanda 80 kişiden evet yanıtı geldi. Pasta getiremeyenler de bu pastaları kahve ile birlikte satın almaya gelerek bağış yaptılar. Tabi ki bu pastalardan çok sayıda Alman hayırsever de destek amaçlı nasiplendi. 2 bin Euro hedeflemiştik ancak hasılat tam 4 bin 500 Euro oldu. İhtiyaç sahiplerinin yüzü bu sene daha çok gülecek“ diye konuştu.

 

DEVAM EDECEK!

Özellikle satış alanında çalışan Heilbronn Türk Kadınlar Derneği üyelerine ve katkı veren herkese teşekkür ettiğini dile getiren Sevinç Daş,”Allah kimseyi yardıma muhtaç duruma düşürmesin” dedi.

Sevinç zincirinin devam edeceğine vurgu yapan Sevinç Daş, katkı vermek isteyenler her zaman bize ulaşabilir. Yardımsever insanlar ile yardıma muhtaç insanlar arasında köprü olmaya her daim devam edeceğim” dedi.