Şerifoğulları ve Erol Keleş Seçim Ziyaretlerine Devam Ediyor

Ak Parti Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve Ak Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş İzzetpaşa Vakfı, Bizim Külliye dergisi ve Türkiye Yazarlar Birliği Elazığ Şubesi'ne bir ziyaret gerçekleştirdiler.

Şerifoğulları ve Erol Keleş Seçim Ziyaretlerine Devam Ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ak Parti Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve Ak Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş; İzzetpaşa Vakfı, Bizim Külliye dergisi ve Türkiye Yazarlar Birliği Elazığ Şubesi’ne bir ziyaret gerçekleştirdiler.

Vakıf Başkanı Prof. Dr. Necip İlhan, “Sayın Şahin Şerifoğulları ve Sayın Erol Keleş’e, İzzetpaşa Camisi ve Vakıf’la ilgili konularda gösterdikleri hassasiyetten dolayı müteşekkir olduklarını” ifade etti. Nazım Payam, ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek kültür ve sanat faaliyetlerinde en büyük paydaşlarının her zaman Elazığ Belediyesi olduğunu, geçmişten bugüne pek çok faaliyeti birlikte yaptıklarını beyan etti. TYB Elazığ Şube Başkanı Doç. Dr. Taner Namlı ise Elazığ Belediyesi’nin son yıllardaki yayın faaliyetlerinin takdirle karşılandığını söyleyerek bundan sonraki süreçte de faaliyetlerin artarak devam etmesini beklediklerini, şehrin bütün kültür-sanat camiasının Belediye tarafından desteklenmesi temennilerini ilettiler.

Şerifoğulları ve Erol Keleş Seçim Ziyaretlerine Devam Ediyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, kendi dönemi içinde şehirde gerçekleşen faaliyetlerin kısa bir özetini aktararak kültür ve sanat muhitlerinin şehri manevi ihyasında üstlendiği rolü vurguladı. Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş ise son birkaç yılda gerçekleşen depremler nedeniyle yaşanan zorluklara rağmen Elazığ Belediyesi’nin göstermiş olduğu üstün gayretin ve hizmet aşkının neticesinde halkın teveccühünün devam etmesinin sevindirici olduğunu belirtti.