Seri 6 maça çıktı

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz 3Gen Holding Elazığspor, TFF 3. Lig 2. Grup'ta yenilmezlik serisini 6 maça çıkardı

Seri 6 maça çıktı

TFF 3. Lig 2. Grup’ta yenilmezlik serisine devam eden 3Gen Holding Elazığspor, seriyi 6 maça çıkardı. İç sahada alınan Silifke Belediyespor karşısında alınan 2-0’lık galibiyetle yenilmezlik serisine başlayan Elazığspor; Karşıyaka, Anadolu Üniversitesi, Kelkit Hürriyetspor, Efeler 09 SFK ve son olarak K. Bulvarspor karşısında sahadan puanla ayrıldı. 6 maçlık periyodu 12 puanla geçen Bordo-Beyazlılar, Teknik Direktörü Bülent Yenihayat’la da yenilmezlik serisine devam etti.


CENGİZHAN KAÇIRMIYOR!
Elazığspor’un tecrübeli yıldızı Cengizhan Akgün de penaltı golleriyle takıma hayat veriyor. Bu sezon 3.kez penaltı vuruşunda topun başına geçen Cengizhan, Turgutluspor ve Anadolu Üniversitesi karşısında bulduğu gollerin ardında Kemerkent Bulvarspor karşısında da fileleri havalandırdı ve takımının deplasmandan 1 puanla ayrılmasını sağladı. 


3 MAÇ KALDI
TFF 3. Lig 2. Grup’ta sezona kötü başlayan ancak Teknik Direktör Bülent Yenihayat’ın takımın başına geçmesiyle şampiyonluk meşalesini yeniden yakan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz 3Gen Holding Elazığspor, 2023-2024 Sezonu’nun ilk yarısını 3 maçla tamamlayacak. Bordo-Beyazlılar’ın önündeki 3 maçın 2’si Elazığ’da 2’si ise Elazığ’da olacak. Bordo-Beyazlılar’ın sezonun ilk yarısında kalan maçları şöyle;
13. Hafta: Hacettepe 1945
14. Hafta: Sapanca Gençlikspor (D)
15. Hafta: A. Eynesil Belediyespor