Septioğlu: 'Yaptıklarımız, Yapacaklarımızın Teminatıdır'

Erkan Bay: MHP Palu Belediye Başkan Adayı Muhammet Septioğlu, Palu'da düzenlediği 3. mitinge MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, MHP Elâzığ İl Başkanı Semih Işıkver, parti il yönetimi ve binlerce vatandaş katıldı.

Septioğlu: 'Yaptıklarımız, Yapacaklarımızın Teminatıdır'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MHP Palu Belediye Başkan Adayı Muhammet SEPTİOĞLU mitingde yaptığı konuşmasında şunları ifade etti: “Bana diyorlar ki; Arıcak yolunu yaptık. Bu yolun yapıldığı dönemde başkan olmamama rağmen alt yapı ve menfezlerini yapan kimdi? Şuan, Allaha şükür öyle bir kadroyla çıkıyorum ki, kadrom da en az benim kadar Palu’yu sevecek. Arkamızda, Sayın İl Başkanımız Semih Işıkver, Sayın Milletvekilimiz Arzu Erdem ve il genel meclisimiz. Hepsinin bu görevde geçmişi ve tecrübesi belli. İnsanın geçmişi, geleceğidir. Yaptıkları da, yapacaklarının teminatıdır. Ben bir belediye başkanı olarak yaptığım hizmetlerden bahsetmek istemiyorum. Çünkü bu hizmetler, size layık hizmetler değildi.”

“Palu İçin Büyük Projelerim Var”

Septioğlu: “Palu için büyük projelerim var. Bugün meteoroloji, cezaevi, Verem-Savaş dispanseri, Telekom ve kadastro gitti. Sadece kaymakamlık ve emniyet müdürlüğü kaldı. Benim gençlerim ve kardeşlerim evlerine bir parça ekmek götüremiyor. Septioğlu her zaman haklının yanında olmuştur, haklıyı savunmuştur. Ben de diyorum ki; bugün Cumhur ittifakı varsa Sayın Devlet Bahçeli’nin sayesinde vardır. Eğer bu devam ediyorsa, Sayın Bahçeli’den dolayı devam ediyordur. Bugün gurur  duyduğum sayın genel başkanım öyle bir vekil atamış ki, diğer milletvekillerinden fazla hizmet edecek. Sayın Arzu Vekilimin hizmetlerini, yakında herkes görecek.”