Septioğlu: Palu, Dayatmaya Gelmez 

31 Mart yerel seçimlerinde en yakın rakibine yüzde 23 fark atarak açık ara Palu Belediye Başkanı seçilen Muhammet Septioğlu, siyasetin son zamanlarda çirkinleştiğini, Palu üzerinde uygulanan baskı ve dayatmalara karşı ilçe halkının izin vermeyip kendi istediği ismi Belediye Başkanı seçtiğini ifade eti.

Septioğlu: Palu, Dayatmaya Gelmez 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

31 Mart yerel seçimleri kapsamında Palu genelinde 6 bin 898 seçmen için 25 sandık kurulmuştu. 

Yapılan seçimler sonucunda yüzde 59 oy alarak en yakın rakibine yüzde 23 fark atan Muhammet Septioğlu Yeniden Refah Partisinden Palu Belediye Başkanı seçildi.
Halkın yoğun desteğini alarak Belediye Başkanı olan Septioğlu, çalışmalarına da hemen başladı. 

Septioğlu göreve başlamasının ardından Elazığ Hakimiyet Gazetesine açıklamalarda bulundu. 

Başkan Septioğlu,“31 Mart yerel seçimlerinde bizlere güvenen ve destek veren hemşehrilerime teşekkür ediyorum.”dedi. 

Septioğlu: Palu, Dayatmaya Gelmez 

BEKİR YILDIRIM’A TEŞEKKÜR EDERİM 

Septioğlu,“ Bismillah diyerek mazbatamızı aldık. Aziz hemşehrilerimize hizmet etme şerefini nasip eden Allah’a hamd olsun. Palu Belediye binasına giderek görevi Bekir Yıldırım’dan devraldık. Bizleri destekleyen, duasını esirgemeyen her bir vatandaşımıza ve bugüne kadar yapmış olduğu hizmetler için Bekir Yıldırım’a teşekkür ederim.”dedi.

PALU KENDİSİNE YAKIŞANI YAPTI

Başkan Septioğlu yaptığı açıklamada, “Türkiye’de 922 ilçe var. Sadece Palu’nun adı geçiyor. Bu da bizim için gurur verici bir olay. Palu halkı kendine yakışanı yaptı. Palu halkı her zaman hizmetten yana olmuştur, merttir. İmanlı ve inançlı insanların yeridir.” dedi. 

Septioğlu: Palu, Dayatmaya Gelmez 

“SİYASET SON ZAMANLARDA ÇİRKEFLEŞTİ”

Palu halkının her zaman kararına saygı duyduğunu ifade eden Septioğlu, ”Ben ilk gün ne dedim; Palu halkının vereceği karar ne olursa olsun saygıyla karşılarım. Siyaset  son zamanlarda çirkefleşti. Rahmetli babam 4 dönem milletvekilliği yaptı, birine demedi ki bana oy verirsin sana yardımcı olurum. Bunu diyen bir insan çıksın, bugün görevi bırakırım. Şimdi baktım ve ne acıdır ki şimdi bizi yöneten politikacılar gelmişler, milleti tehdit ediyorlar. Bana oy verirsen seni işe alırım, oy vermezsen tayinini çıkartırım.” dedi. 

Septioğlu: Palu, Dayatmaya Gelmez 

PALU LAYIK OLDUĞU YERE GELECEK

Palu’nun önemli bir ilçe olduğunu ifade eden Septioğlu,“Bu memleket hepimizin. Bir bayrağımız ve bir vatanımız var. Geçmişte yaptıklarımı hemşehrilerim biliyor. Benim ilçemde bir metrekare parke yoktu. Palu için canımı da servetimi de veririm. Palu layık olduğu yere gelecek. Palu evladına kavuşmuştur. O yüzden kimsenin kuşkusu olmasın. Biz hizmete geldik. Bizim inancımız da halka hizmet, hakka hizmettir. Şimdiden Palu değişmeye başladı.” dedi.

Septioğlu: Palu, Dayatmaya Gelmez 

PALU HALKI DAYATMAYA GELMEZ

Yeniden Refah Partisi ve adaylarına  vatandaşların yoğun ilgi gösterip destek verdiğine dikkat çeken Başkan Septioğlu, “Bunda adayların etkisi çok büyük. Halkın istediği aday olacak. Dayatmayla bir şey olmaz. Dünya Palu’nun üzerine geldi. Sanki hiçbir yerde seçim yok sadece Palu’da var. Palu halkı dayatmaya gelmez. Palu halkı onurludur ve cesurdur.” dedi.

İLK HİZMETİ DAR GELİRLİ EMEKLİ  VE ÖĞRENCİYE ÜCRETSİZ ULAŞIM

Mazbatasını aldıktan sonra görevine başlayan Septioğlu, 65 Yaş üstü dar gelirli emeklilere ve öğrencilere ücretsiz ulaşım imkânını gerçekleştirdi. 

Septioğlu yaptığı açıklamada,“ 65 Yaş üstü dar gelirli emeklilerimize ve öğrencilerimize Ücretsiz ulaşım imkânını gerçekleştirdik. Daha Nicelerini tutacağız inşallah.” dedi.