Sen şampiyon olacaksın!

Bordo-Beyazlı ekibimiz, play-off 3. Tur ilk maçında deplasmanda Efeler 09 SFK'yı 3-0 yenerek rövanş için büyük avantaj yakaladı

Sen şampiyon olacaksın!

TFF 3. Lig 2. Grup Play-Off 3. Tur ilk maçında Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Çimentaş Elazığspor, deplasmanda Efeler 09 SFK ile karşılaştı. Nazilli İlçe Stadı’nda oynanan ve Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın da takip ettiği maç orta saha mücadelesi şeklinde başladı. Trabzon Bölgesi A Klasman Hakemi Furkan Aksuoğlu’nun düdük çaldığı maçta ilk yarım saatlik dilimin ardından oyuna ağırlığını koyan Bordo-Beyazlı ekibimiz, aradığı golü 45+1’de buldu. Beykan’ın ara pasında Berşan ceza sahası içinde rakibini çalımladı düzgün bir vuruşla fileleri havalandırarak Elazığspor’u 1-0 öne geçirdi. 
Maçın ikinci yarısında Efeler 09 SFK hücuma ağırlık vererek başlayınca savunmasında boşluklar verdi. Dakikalar 65’i gösterdiğinde ise Bordo-Beyazlı ekibimiz farkı 2’ye çıkardı. Bahattin’in kaleciyle karşı karşıya pozisyonunda vuruşu kaleciden döndü. Dönen topu bir kez daha tecrübeli oyuncu kaleye gönderdi ve fileleri havalandırdı. Maçın 83. Dakikasında takımın maestrosu Beykan sol çaprazdan ceza sahasına girdi ve düzgün bir vuruşla golünü atarak durumu 3-0’a getirdi. Kalan bölümde başka gol olmadı ve temsilcimiz sahadan 3-0’lık galibiyetle ayrıldı.
Bu maçın rövanşı 20 Mayıs Pazartesi günü saat 20.00’de Elazığ Atatürk Stadyumu’nda oynanacak.
 

Sen şampiyon olacaksın!