Semih Işıkver İletişim Merkezi'nin Açılışını Yoğun Katılımla Yapıldı

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili Semih IŞIKVER'in 14 Mayıs 2023 seçim vaatlerinin ilki olan İletişim Merkezinin resmi açılışı yoğun katılımla yapıldı. Açılışta bir konuşma yapan IŞIKVER, 'Her şeyin en iyisine layık olan Aziz şehrimiz ve hemşerilerimiz için ne söz verdiysek arkasında kararlılıkla durmaktayız. Merkezimiz inanıyorum ki, Aziz hemşerilerimizle aramızda çok güçlü bir köprü olacaktır' dedi…

Semih Işıkver İletişim Merkezi'nin Açılışını Yoğun Katılımla Yapıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İLETİŞİM MERKEZİ DUALAR EŞLİĞİNDE AÇILDI
MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, Elazığ İl Başkanı Yunus Bal, Bingöl MHP İl Başkanı Osman Baran, MHP MYK Üyesi A.Hamit Kaya, Baskil Belediye Başkanı Tuncay Turus, Keban Belediye Başkanı Yücel Doğan, MHP İl ve İlçe yöneticileri, Encümen Üyeleri, sendika ve STK başkanları, partililer ve çok sayıda vatandaşın katıldığı açılış dualar eşliğinde yapıldı.
Açılış sonrası medya mensupları ve vatandaşları merkezde ağırlayan MHP Elazığ Milletvekili Semih IŞIKVER burada yaptığı konuşmada, “14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri sürecinde bir halk sözleşmesi olarak 23 madde şeklinde kamuoyu ile paylaşmış olduğumuz ve şehrin gelecek yüz yılına etki edecek sosyo-kültürel ve ekonomik kalkınmamızın lokomotifi olacak problemleri belirlemiş ve bunların çözümü için yol haritamızı ortaya koymuştuk.

Semih Işıkver İletişim Merkezi'nin Açılışını Yoğun Katılımla Yapıldı
İlkeli bir duruşla kamuoyu ve halkımızla paylaşmış olduğumuz 23 projemizin 1’inci maddesi olan “Ulaşılabilir Olma Hedefi” doğrultusunda, ifade ettiğim gibi Elazığ tarihinde bir ilk olan İLETİŞİM MERKEZİ’mizin bugün resmi olarak açılışını hep birlikte gerçekleştirdik.
Pazar günleri hariç olmak üzere haftanın 6 günü hizmet verecek olan İletişim Merkezimiz toplumun tüm kesimlerinin rahatlıkla ulaşabileceği talep ve beklentilerini iletebileceği ve sıcak bir çayını içerek güler yüzle karşılanacağı yeni bir uygulama olarak ilimizde kazandırılmıştır.
Milliyetçi Hareket Partisi olarak şehrimize kazandırdığımız bu Merkezin öncelikli hedefi her vatandaşımızın çok rahat bir şekilde bizlere ulaşma imkanına sahip olmasını sağlamaktır.

Semih Işıkver İletişim Merkezi'nin Açılışını Yoğun Katılımla Yapıldı
Bununla birlikte, her vatandaşımızın Ankara’ya gelerek zaman ve maddi kayıp yaşamadan bizimle yüz yüze görüşme imkanını da Halk Buluşmaları vesilesiyle sağlayacağız. 
Bu doğrultuda İletişim Merkezimizde her ay 2 kez halk buluşmaları yapılacak, burada vatandaşlarımızla görüşülerek talep ve beklentiler alınıp takibi yapılacaktır. 
14 Mayıs 2023 seçimleri sürecinde paylaştığımız 23 maddenin her birine aradan geçen bu kısa süre içerisinde ciddi bir şekilde dokunulmuş ilgili Bakanlıklara, Genel Müdürlüklere dosya olarak takdim edilmiş ve Türkiye Büyük Millet Meclisi tutanaklarına soru önergeleri ve konuşma metinleri olarak yer alması sağlanmıştır.

Semih Işıkver İletişim Merkezi'nin Açılışını Yoğun Katılımla Yapıldı
Bu doğrultuda; İlimizin kronikleşmiş sorunları olan, Sulama Projeleri, Ulaşımla ilgili önemli bir husus olan Pertek Köprüsü, Küçük Sanayi Siteleri, Organize Sanayi Bölgeleri, Kültür-Sanat ve Spor Altyapıları, sosyal hayata etki eden unsurlar, eğitim ve sağlık başta olmak üzere 23 maddenin her biri hizmet sürecimizin önceliği olarak kararlılıkla takip edilmektedir.
Bu düşüncelerle; İletişim Merkezimizin hayırlara vesile olması temennisiyle, Her birinize ayrı ayrı teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyor, tüm halkımızı İletişim Merkezimizde ağırlamaktan büyük bir onur duyacağımızı belirterek, en derin saygılarımı sunuyorum” ifadelerinde bulundu.

Semih Işıkver İletişim Merkezi'nin Açılışını Yoğun Katılımla Yapıldı