Selahattin Özsoy, Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

Başak Meral Gündüz/İller Bankası Genel Müdür Yardımcısı, Elazığlı Hemşehrimiz Selahattin Özsoy,Ak Parti Milletvekilliği aday adaylık başvurusunu yaptı. 

Selahattin Özsoy, Aday Adaylığı Başvurusunu  Yaptı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

14 Mayıs’ta gerçekleşecek milletvekili seçimlerinde Ak Parti’den Elazığ Milletvekili Aday Adayı olan Selahattin Özsoy,resmi müracaatını yapmak üzere Ak Parti Elazığ İl Başkanlığı’na geldi.

Ak Parti Elazığ İl Başkanlığına partililer ve kalabalık vatandaş topluluğu ile gelen Milletvekili Aday adayı Özsoy,Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve parti yönetimi tarafından karşılandı. Aday Adayı Özsoy, resmi müracaatını İl Başkanlığına sundu.

BU ZOR GÜNLERİ BİRLİKTE AŞACAĞIZ 

Özsoy yaptığı açıklamada,“Meydana gelen asrın felaketi olan deprem ve ardından sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Alllah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.İnanıyorum ki Büyük Türkiye yolculuğunun önünü kesmek isteyenlere rağmen devletimizin gücü, ortaya konan güçlü irade ve birlikteliğimizin gücü ile her zaman ki gibi dimdik ayakta durarak, bu zor günleri de en kısa zamanda aşacağız inşallah“dedi. 

Selahattin Özsoy, Aday Adaylığı Başvurusunu  Yaptı

ELAZIĞ’A YAPILAN HER PROJENİN DESTEKÇİSİ OLDUM 

Özsoy sözlerine şöyle devam etti:“Bu topraklarda yetişmiş,ekmeği ve suyu ile büyümüş bir kardeşiniz olarak bu zor günlerde memleketimize daha çok hizmet etmeyi boynumuzun borcu olarak görüyorum.Yaklaşık 25 yıl Elazığ İller Bankası Bölge Müdürlüğünde, ardından 3 yıl İzmir Bölge Müdürlüğünde, 2017 yılından bu zamana kadar ise İller Bankası Genel Müdür Yardımcısı olarak görevde bulundum. Bu süreçte güzel ülkemizin dört bir yanına hizmet ettiğim gibi Elazığımıza da her projenin destekçisi olmanın gayreti içinde oldum.Bugüne kadar yüzümüzün akı ile bulunduğum her görevin üstesinden gelmeye çalıştım.”dedi.

HER ELAZIĞLI GİBİ MEMLEKETİMİZ İÇİN HAYALLERİMİZ VAR

Özsoy,“Bürokrat kimliğim ile memlekete hizmet için elimden geldikçe hizmet etmiş bir kardeşiniz olarak, diyorum ki gün geri planda durma günü değil, gün memlekete adına daha fazlasını yapabilmek için seferber olma günüdür. Bizimde her Elazığlı gibi memleketimiz için hayallerimiz var. Hedeflerimiz var. Bu hayallere ulaşmak ve bu hedefleri gerçekleştirmek için var gücümüz ile çalışacağız inşallah.Şehrimizi güçlü yarınlara taşımak için daha çok çalışmaya, daha çok sorumluluk almaya ihtiyacımız var.”diye ifade etti. 

BİZİM SEVDAMIZ MİLLET, GAYEMİZ HİZMETTİR

Elazığ’a hizmet etmek için sorumluluk almak istediğini ifade eden Özsoy,“Baba ocağımız kadim şehrimize daha iyi hizmet etmek üzere çok sorumluluk almak istiyoruz. Bu bakış açısı ile yeni bir başlangıç için adımlarımızı atıyoruz. Niyetimiz ve samimi arzumuz,sizlerinde destek ve duası ile bütün birikim ve tecrübemizi şehrimiz için kullanmaktır. Bizim sevdamız millet, gayemiz hizmettir. Yüreği vatan ve millet sevgisi ile çarpan ve hizmet şuuru ile hareket eden bizler  için makam ve mevkiler millete hizmet etmek ölçüsünde önemlidir. Talebimiz şahsi beklentiler değil, aziz şehrin insanlarına hizmet edebilme imkan ve fırsatıdır.”dedi.

Selahattin Özsoy, Aday Adaylığı Başvurusunu  Yaptı

MEMLEKETİMİZE VEFA BORCUMU ÖDEMEK İSTİYORUM 

Özsoy,“Çünkü memleketimize olan vefa borcumuzu ancak böyle ödeyebiliriz. Bu davanın bir neferi olarak ve bu kutlu yürüyüşün bir ferdi olabilmek en büyük onurdur. Ak Hareketin aziz milletimize yapacağı hizmetlere omuz verebilmek bizim için en yüce gayedir. 14 Mayıs 2023 seçimleri ülkemiz ve geleceğimiz adına son derece önemli bir dönüm noktasıdır. 2001 yılında milletin bağrında yeşeren ve milleti ile büyüyen, gerçek bir millete hareketi olan Ak Partimiz,hayatını bu millete adamış liderimiz Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde,Türkiye Yüzyılı vizyonu ile daha güçlü yarın inşa edeceğiz.”diye ifade etti. 

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDUĞUMU SİZLER İLE PAYLAŞMAK İSTİYORUM

Özsoy,“Her zaman bu şehre hizmet etmiş büyüklerimizden devraldığımız millete hizmet ruhu ile ve sahip olduğumuz tecrübe ile ülkemiz ve Elazığ’a hizmet etmek için aile, yakın çevrem ve hemşerilerim ile yaptığım istişareler sonucu hayati bir virajı dönerken, ülkemiz adına tarihi bir öneme sahip 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak seçimlerde milletvekili aday adayı olduğumu sizler ile paylaşmak istiyorum. Sayın Cumhurbaşkanımı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye Yüzyılının ilk seçimi olan 14 Mayıs 2023 seçimlerinin ülkemiz,milletimiz ve ilimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.”dedi.