Seksenler Sokağına, Milletvekili Bulut Sahip Çıktı

Güney Çevreyolu üzerinde yapılan Seksenler Sokağı, yapıldığı ilk günlerinde ziyaretçilerin akınına uğramış olsa da daha sonra kaderine terk edilerek vatandaşların iddiasına göre uyuşturucu bağımlılarının mekanı haline gelmişti.

Seksenler Sokağına, Milletvekili Bulut Sahip Çıktı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ’da Güney Çevreyolu üzerinde yapılan ve oldukça yoğun bir şekilde ziyaretçi çeken Seksenler Sokağı’nın son hali görenleri üzmüştü.

Çevre illerden dahi ziyaretçisi olan sokak son zamanlarda kaderine terk edilmiş, bölgedeki vatandaşların iddialarına göre tinercilerin yuvası haline gelmişti.

KANAL FIRAT GÜNDEME GETİRDİ
Son dönemde Elazığlıları en çok heyecanlandıran çalışmalardan biri Güney Çevre Yolu üzerinde yapılan Seksenler Sokağı olmuştu. 1980’li yılların mimarisine uygun yapılan sokak adeta ziyaretçi akınına uğramış öyle ki sokağı görmek için çevre illerden bile vatandaşlar gelmiş ve ziyaretçiler o yıllara geri dönmüştü.

TOKİ tarafından bir reklam filmi çekimi için yapılan sonrasında ne olacağına dair çeşitli fikirlerin de ortaya atıldığı sokakağın adeta bir harabe haline gelmesi ve sokağın son halinin Kanal Fırat Ekranlrında gündeme getirilmesinin ardından Elazığ Ak Parti Milletvekili Metin Bulut devreye girdi. 

Milletvekili Metin Bulut, Seksenler Sokağı ile ilgili Emlak Konut ile görüşerek sokağın yeniden eski cazibesine kavuşması için girişimlerde bulundu.

Yaşanan soruna duyarsız kalmayarak anında girişimlerde bulunan Milletvekili Bulut’un, görüşmesinin neticesinde sokağın Elazığ’ın turizmine destek olacak şekilde Emlak Konut tarafından ihalesinin yapılacağı öğrenildi.