Şehrin Önemli Bir Problemi Daha Çözüm Buluyor: Başkan İstedi, Bakan 'Yapılacak' Dedi

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır'ın Elazığ ziyareti, yılların probleminin çözülmesini sağladı. Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın,  1970'li yıllarda yapılan ve günümüz ihtiyaçlarına cevap vermediği gibi şehir içinde kalan sanayi sitesinin şehir dışına çıkartılması yönündeki talebi,  Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır tarafından kabul edildi. Bakan Kacır'ın bu açıklaması hem sanayi sitesi esnaflarımızda hem de şehrimizde büyük mutluluk oluşturdu.

Şehrin Önemli Bir Problemi Daha Çözüm Buluyor: Başkan İstedi, Bakan 'Yapılacak' Dedi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere ilimize geldi. 

Bakan Kacır’ı, AK Parti Elazığ Milletvekilleri Erol Keleş, Ejder Açıkkapı, Mahmut Rıdvan Nazırlı, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve AK Parti il teşkilatı karşıladı. 

Şehir Buluşmaları programı kapsamında Elazığ’a gelen Bakan Mehmet Fatih Kacır’ın kentteki ilk durağı AK Parti İl Başkanlığı oldu. 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NIN ISRARLI TALEBİ KARŞILIK BULDU

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’a Ak Parti ziyaretinde,  ilimizin sanayi sitesinin şehir dışına taşınmasına yönelik talep dosyasını ileten Başkan Şerifoğlulları, mevcut sanayi sitesinin ihtiyaca cevap veremez duruma geldiğini, sanayi sitesinin şehir içinde kaldığı için çevre mahallelerin gelişemediğini ve bu mahallerden göç yaşandığını dile getirdi.

Sanayi sitesinin şehir dışına taşınmasıyla mevcut sanayi sitesi alanının Kültürpark benzeri yeşil alan ve sosyal tesislerle donatılacağını ve bu bölgenin yeni bir yaşam ve cazibe merkezi olacağını  ifade eden Başkan Şerifoğulları, esnaflar kadar şehir halkının da sitenin şehir dışına taşınması konusunda yoğun talepleri olduğunu dile getirdi.

BAKAN KACIR: “ÇALIŞMAYI BAŞLATIYORUZ”

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın talebini dinleyen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, çalışmanın başlatılması için hemen harekete geçeceklerini ifade etti.

Bakan Kacır’ın bu açıklaması, hem sanayi sitesi esnaflarında hem de şehirde memnuniyetle karşılandı.