Şehir Hastanesinde Yeni Başhekim

Sağlık alanında yüz akımız olan Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Erol Keleş'in Elazığ Milletvekili olmasının ardından bu önemli göreve kimin atanacağı merak konusu olmuştu.

Şehir Hastanesinde Yeni Başhekim
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Değişik isimler üzerinde yapılan değerlendirmeler sonunda Fırat Üniversitesi Hastanesi Göğüs Cerrahi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Siyami Aydın’ın başhekim olarak atanması yönünde mutabık kalındı ve resmi yazışmalar başlatıldı. Bakanlığın da olur ve onayı ile işlem tamamlanmış olacak ve başhekimlik koltuğu da doldurulmuş olacak. Başhekimliğe  atanan Doç.Dr. Siyami Aydın, hem mesleğinde hem de yöneticilik alanında şehir halkının takdirini kazanmış başarılı bir isim. 

Prof.Dr. Erol Keleş’ten sonra böylesi bir görevi yapmanın zorluğunu biliyoruz. Ancak hastanenin kurumsal yapısının önemli oranda oturduğu ve sistemin eksiksiz  işlediğini de biliyoruz. Yeni başhekim Doç.Dr.  Aydın’ın hizmeti daha ötelere taşımanın gayretinde olacak ve sağlıkta doğunun parlayan yıldızı Fethi Sekin Şehir Hastanesini zirveye taşımayı başaracaktır.  Fethi Sekin Şehir  Hastanesine devamlı  giden biri olarak bu başarıyı bizzat görüyor ve yaşıyoruz.  Hekimlerimiz, yöneticiler ve personelin güler yüzü ve zorlaştırmaktan ziyade kolaylaştırmakla ilgili pozitif yaklaşımlarının artarak devam etmesi dileklerimizle başhekimlik görevine atanan Doç. Dr. Siyami Aydın’a başarılar diliyoruz.