Sebep Cüneyt Biçer mi?

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz ES Elazığspor'da, Ömer Faruk Sezgin'in Elazığ'a dönmemesindeki sebebin Teknik Direktör Cüneyt Biçer olduğu iddia ediliyor

Sebep Cüneyt Biçer mi?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
TFF 3. Lig 1. Grup’ta ara dönem transfer çalışmalarına devam eden Bordo-Beyazlı Temsilcimiz ES Elazığspor’da Ömer Faruk Sezgin engeli bir türlü aşılamıyor. Sezonun ilk yarısını 9 golle gol krallığı yarışının zirvesinde tamamlayan başarılı forvet, ikinci yarı hazırlıkları kapsamında Elazığ’a gelmedi. İsmi TFF 2 ve 3. Lig’den bir çok takımla anılan Ömer Faruk Sezgin’in, Bordo-Beyazlı ekibimizle 2023 Mayıs ayına kadar sözleşmesi bulunuyor.

DÖNMEME SEBEBİ BİÇER Mİ?
Spor servisimizin edindiği bilgilere göre golcü oyuncunun Elazığ’a dönmeme sebeplerinin başında Teknik Direktör Cüneyt Biçer’le anlaşamaması gösteriliyor. Ömer Faruk’un bundan sonraki süreçte kendisine nasıl bir yol haritası çizeceği büyük merak konusu.

PEKİ NE OLACAK?
Bordo-Beyazlı ekibimizle 2023 Mayıs ayına kadar sözleşmesi bulunan genç golcünün önünde 3 seçenek var. Ömer, Elazığ’a gelip takıma katılabilir. Kulübün talep ettiği bonservis bedelini getirip takımdan ayrılabilir ya da sözleşmesi bitene dek hiçbir takımla anlaşmadan yarım sezonu boş geçirebilir.