Sayısal Loto Devretti, Umutlar Arttı

Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen çekilişte devreden 3 buçuk milyonun, katlanarak 5 milyon lirayı bulacağı tahmin ediliyor

Sayısal Loto Devretti, Umutlar Arttı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen çekilişte devreden 3 buçuk milyonun, katlanarak 5 milyon lirayı bulacağı tahmin ediliyor. Şans oyunları tutkunları çekiliş sonrası bayilere koşmaya başladı. İkinci kez devreden ikramiyenin katılımla büyüyecek olması vatandaşı yeni umutlara ve haydigerere sürüklüyor.

Vatandaşlara “Devreden büyük ikramiye size çıkarsa ne yaparsınız?” diye sorduk; işte cevaplar…

Ceren MALGIR

İkramiye bana çıkarsa bir işyeri kurmak isterim. Kafeterya tarzında bir mekan açmak, ailemle beraber iş yaparım. Daha sonra yurt dışına çıkarım. Gezerim, alışveriş yaparım.

Ercan ÖZTÜRK

Öncelikle işten çıkarım para kazanmak gibi bir derdim olmayacağı için. İkramiyeden bir kısmını ayırırım harcamalarım için gerisini de bankaya yatırırım.  500 bin lirasına ev ve araba alır, gezerim. Mutlaka villa alırım. Birkaç daire satın alırım ve ailemdeki herkese dağıtırım.

Gencay Olcan

İkramiyeden çıkan parayla Miami’ den bir ev alırım. Kalan parayla da başka ülkeleri gezerim. Belki başka yatırımlar yaparım, hayatımın tadını çıkarmaya çalışırım.

Sevinç SOĞANCI

İkramiye bana çıkarsa planlamış olduğum bir şey yok. Fakat yeni yerler gezerim, dünya turuna çıkmayı isterim. Ve tabi yatırım yaparım.

Aycan Dönmez

Alman ve İngiliz Edebiyatı mezunuyum, ikramiye bana çıkmış olursa ilk olarak ir dil okulu açarım. İhtiyacı olan birine burs veririm. Yakın zamanda evleneceğim için güzel bir ev alır, güzel eşyalarla dekore ederdim.