Şanlıurfa hakemi TY. Elazığspor'u doğradı!

Bordo-Beyazlı ekibimiz, skandal hakem kararları ile evinde Kırklarelispor'a 1-0 yenildi

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Şanlıurfa hakemi TY. Elazığspor'u doğradı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup’un 10. Haftası’nda temsilcimiz Tetiş Yapı Elazığspor, Kırklarelispor’u konuk etti. Cumartesi günü saat 13.00’te Doğukent Stadı’nda oynanan ve Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ile Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım’ın da protokol tribününden takip ettiği maça temsilcimiz; Ahmet Doğan, Tufan, Onur, Yiğitcan, Ömer Faruk, Hebat, Murat Ceylan, Kadir Taşoğlu, Yusuf Ensar, Cengizhan ve Ömer Yıldız onbiriyle çıktı.

Orta alan mücadelesi şeklinde başlayan maçın 34. Dakikasında konuk takım öne geçti.  Ceza sahasına yakın bir noktadan kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Emre Balki düzgün bir vuruşla fileleri havalandırdı ve takımını öne geçirdi. Kalan bölümde başka tehlike yaşanmadı ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

Maçın ikinci yarısında skoru dengeleme adına organize ataklar geliştiren 60. Dakikada Tufan ile %100’lük bir pozisyondan yararlanamayan Tetiş Yapı Elazığspor, Şanlıurfa hakemi Erhan Kutlu’nun skandal kararlarıyla da direnç kaybetti. Rakibin her yere düşüşünde faul düdüğü çalan, Elazığspor lehine hemen hemen hiçbir olumlu karar vermeyen Şanlıurfa hakemi, 89. dakikada yedek kulübesine alınan Murat Ceylan’a da direkt kırmızı kart gösterdi. +7 dakika uzatma bölümünde de gol sesi çıkmayınca konuk takım sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrıldı. Bu sonucun ardından 10 puanda kalan temsilcimiz gelecek hafta Vanspor FK ile deplasmanda karşılaşacak.

KÜFÜR İDDİASI ELAZIĞSPORLULAR’I ÇILDIRTTI

Maç sonu ise büyük olaylar yaşandı. Kırklarelispor’un sağ kanat oyuncusu Berkan Mutlu’nun maç boyunca ve maç sonunda Elazığsporlu futbolculara küfür ettikleri iddiaları üzerine Bordo-Beyazlı futbolcular, maç sonu büyük tepki gösterdi. Emniyet güçlerinin de sahaya girdiği olaylar sonunda protokol tribünü boşaltıldı ve Kırklarelispor futbolcuları ondan sonra soyunma odasına girdi.