Sanatla Gelişen Gençlik

Elazığ'da son günlerde önemli kültür sanat etkinlikleri düzenleniyor.

Sanatla Gelişen Gençlik
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından koordine edilen Kültür ve Sanat Yarışmaları Doğu Anadolu Bölge Finalinde, tiyatro kategorisinin yarışmaları tamamlandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı; bilgi, ses, şiir ve tiyatro kategorilerinde düzenlediği Kültür ve Sanat yarışmaları Doğu Anadolu Bölge Finali’nin Tiyatro yarışmaları tamamlandı.

Tiyatro kategorisinde yarışmaya toplamda 14 il katılırken Elazığ’ı temsilen yarışmaya Elazığ Belediyesi Sinema Akademisi ve Elazığ Gençlik Merkezleri iş birliğiyle kurulan tiyatro ekibi katıldı.

Bakanlığın gençlerimizde var olan sanat ve yeteneklerin gün yüzüne çıkmasını sağlayacak bu tür etkinlikler düzenlemesi oldukça önemli ve gerekli bir adım olmuş.

Sanatla Gelişen Gençlik

Gençlik ve Spor Bakanlığının son yıllarda sadece spor değil, Gençlik Merkezleri aracılığıyla sanatın da her türüne hitap edecek ve gençlerin yeteneklerini keşfedip buradan yürümelerini sağlayacak programlara yönelmeleri birçok gencimizin sanata tutunmasına vesile oldu.

Okul hayatı yanında sanatın bir dalında öne çıkmak ve bu konuda kariyer yapmak isteyen gençlerimiz için büyük bir fırsat olan bu tür yarışmaların devamlı  yapılmasını faydalı görüyoruz.

Organizasyonu düzenleyen Gençlik ve Spor Bakanlığı yetkililerine ve organizasyona ev sahipliği yapan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü başta olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşlarına teşekkür ediyoruz.