'Sana Yemek Ismarlayayım'

Habertürk Ankara Temsilcisi Muharrem Sarıkaya'nın, canlı yayın sırasında İHA kameramanı Ahmet Demir'e attığı skandal tokat gündemden düşmüyor. Yeni açıklamalarda bulunan Demir, Sarıkaya'nın kendisini Ankara'ya çağırdığını ve 'Özür dilerim, gel sana bir yemek ısmarlayayım' dediğini ifade etti.

'Sana Yemek Ismarlayayım'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 "Daha da saçmalamaması için telefonu kapattım" diyen Demir, kendisine verilen destek dolayısıyla üzüntüsünün biraz da olsa hafiflediğini belirtti.
Demir, özetle şunları söyledi:

"Keşke böyle bir olay yaşanmasıydı, keşke böyle bilinmeseydim. Keşke orada haksız olsaydık, o sorunu çıkaran biz olsaydık. Ve bu adamın o kızması haklı olsaydı, o yediğim tokadı sineye çekebilseydim. Ama suçsuz olmak… Bu zorumuza gitti."

İHA Muhabiri Ahmet Demir’in bu açıklaması  içimizi bir kez daha dağladı. Muharrem Sarıkaya, yaptığı saygısızlık, terbiyesizlik ve hodfuruşluk sonrası “gel sana yemek ısmarlayayım” saygısız  teklifi karşısında daha çok saçmalamasına fırsat vermemek adına telefonu kapatması çok onurlu bir davranış olmuş.

Demir’in keşke bu tokatı hak ettiğim halde yeseydim cümlesi de gösteriyor ki haksızlığa uğranılmış mazlum bir yürek var ortada.

Mazlumun ahının azar azar da olsa çıkacağı gerçeğini Muharrem Sarıkaya da inşallah tez zamanda görür. Ve bir resim daha düşer ajanslara ki Habertürk’ten kovulan  Muharrem Sarıkaya, emeklilik günlerinin tadını çıkarır,  kuytu ve izbe bir köşede yemek yerken görüntülenir.