Samimiyet Kazandı

Samimiyet Kazandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz Pazar günü Memur-Sen’e bağlı Eğitim Birsen Elazığ Şube Başkanlığı için delege seçimleri yapıldı.

 111 delegenin seçildiği seçimde İbrahim Bahşi’nin listesinden 86 isim delege olurken Atilla Yılmaz’ın listesinden 25 isim delege oldu.

İlçe delege seçimleri de pazartesi yapıldı ancak sonuçlar yazımızın yazıldığı saatlerde henüz sonuçlanmadığı için herhangi bir sonuç veremiyoruz. Ancak şurası da bir gerçek ki ilçelerden gelen sonuçlar ilin gösterdiği işaret ve rüzgâr yönünde olacağı için Bahşi’nin  ilçelerden de ciddi bir başarı göstermesi  ve tüm delegeleri kazanması bekleniyor.

Geçtiğimiz cumartesi günkü manşetimizde de ifade ettiğimiz gibi, samimiyet, vefa ve mütevazilik  kazandı. Bahşi, çok iddialı söyler söylemedi ve vaatlerde bulunmadı belki ama kendisi her halükarda güven ve itimat verdi.

İbrahim Bahşi, tazelediği güvenle yeni projelere ve hizmetlere yönelecek ve başta promosyon olmak üzere bekleyen sorunların çözülmesinde Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ve ilimiz yöneticileri ile paydaşlık kültürü  içinde hizmetlerine devam edecek.

Üyelerin yoğun bir desteği ile yeniden Eğitim-Bir-Sen Elazığ Şube Başkanı seçilen İbrahim Bahşi ve ekibini kutluyor, başarılar diliyoruz.Büyük bir olgunluk içinde geçen seçimlerde   adayların samimi  bir şekilde yarışmasını da takdir ediyoruz.